Metal TR.NET  
  Giriş veya Kayıt Ol
::  Ana Sayfa  ::  Hesabınız  ::  Forumlar  ::  Haberler  ::  Kritik  ::  Fotoğraf Galerisi  ::  Hosting  ::  Köşe Yazıları  ::
Menü
 Site
tree-T.gif Ana Sayfa
 Forum
 Haber Gönder
 Haber Arşivi
 Site Kadrosu
 Extra
 Hosting
 En İyi 10
 İnteraktif
 Demo & Mp3 Arşivi
 Video İzleme
 Fotoğraf Galerisi
 Destek
 Destekleyenler
 Linkekle
 Bizi Öner!

İçerik
. Yerli Gruplar
. Yabancı Gruplar
. Biyografiler
. Albümler
. Albüm Kritikleri
. Röportajlar
. Köşe Yazıları
. Köşe Yazıları Arşiv
. Dergiler
. Etkinlikler
· Gitar & TAB

Albüm Kritikleri
· KORN - The path of totality
· Hypocrisy-A Taste of Extreme Divinity (2009)
· Cyntia - Endless World (2012)
· Tiamat - The Scarred People
· Moonspell Alpha Noir-Omega White.
· Ghost - Opus Eponymous
· Testament - Dark Roots of Earth
· Lamb of God - Resolution
· Volbeat Live From Beyond Hell/Above Heaven
· Pentagram - MMXII

Kısa Haberler

[ Haber Arşivi ]

Son 10 Haber
· Spiritbox'ın etkileyici yeni teklisi No Loss, No Love'ın videosunu izleyin
[ 0 yorum - 76 okuma ]
· Papa Roach, yeni single yayınladı! ‘Even If It Kılls Me’
[ 0 yorum - 105 okuma ]
· Scowl, Yeni Albümü Are We All Angels ve Yeni Single’ını Video Klibiyle Yayımladı
[ 0 yorum - 134 okuma ]
· Harakiri for the Sky'dan Yeni Şarkı: ''Keep Me Longing''
[ 0 yorum - 163 okuma ]
· Mogwai “Fanzine Made Of Flesh” adlı yeni bir single yayımladı
[ 0 yorum - 141 okuma ]
· HALO EFFECT yeni albümü “March of the Unheard”
[ 0 yorum - 232 okuma ]
· Guns N' Roses 2025 İstanbul'da
[ 0 yorum - 189 okuma ]
· Till Lindemann 2025'te İstanbul'da
[ 0 yorum - 340 okuma ]
· Firewind ve Masterplan İstanbul’da
[ 0 yorum - 292 okuma ]
· Efsane Grup Jethro Tull İstanbul'da
[ 0 yorum - 315 okuma ]

[ Devamı Haberler Bölümünde ]

Fotoğraf Galerisi

B Noktası

B Noktası

B Noktası

Heretic Soul @ Waldb ...

Heretic Soul

Heretic Soul

Heretic Soul @ Rock ...

Anoreksi Promo 2011

Anoreksi Promo 2011

Anoreksi Promo 2011

[ Fotoğraf Galerisi ]

Rastgele Biyografi

Diadema

MetalTR Arama

Üye Olun
Kayıp Şifre

Güvenlik Kodu: Güvenlik Kodu
Güvenlik Kodunu Girin:

Dün: 0
Bekleyen Üyelik(ler): 9
Toplam Üye: 42,772
En Son Üye: Vernichtung

Şu An Bağlı:
Misafir(ler): 261
Üye(ler): 1
Toplam: 262

Forumlardan
Last 10 Forum Messages

Siamese, 25 Mayıs 2025'te IF Performance Hall Beşiktaş
Son mesaj atan; KopuK

Morrissey, 12 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava
Son mesaj atan; KopuK

İngiliz-Alman post-punk ikilisi Lebanon Hanover, İstanbul'da
Son mesaj atan; KopuK

Yngwie Malmsteen, yeni albümü "Tokyo Live" geliyor
Son mesaj atan; KopuK

SADIST
Son mesaj atan; KopuK

Rioghan
Son mesaj atan; KopuK

Solstice
Son mesaj atan; KopuK

Septic Flesh
Son mesaj atan; KopuK

Meshuggah
Son mesaj atan; KopuK

GATES TO HELL
Son mesaj atan; KopuK

[ Metal TR.NET ]

Köşe Yazıları

metaltr.net :: Başlığı Görüntüle - FALSE IN TRUTH - Denial Of Facts - ÇIKTI!

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları Üye ListesiCan Sıkıntısı Giderici!   
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun     GirişGiriş 
GünlüklerGünlükler    Günlük Kontrol PaneliGünlük Kontrol Paneli    GünlüğümGünlüğüm

FALSE IN TRUTH - Denial Of Facts - ÇIKTI!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    metaltr.net Forum Ana Sayfası -> Yerli Gruplar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ShibataKatsuie
Geçerken Uğrayan
Geçerken Uğrayan

MesajTarih: Pts Arl 13, 2004 7:02 am    Mesaj konusu: FALSE IN TRUTH - Denial Of Facts - ÇIKTI! Alıntıyla Cevap Ver

Myspace http://www.myspace.com/falseintruth

Türkiye standartlarının üzerinde müzik yapmak, Old School Death Metal’in modern bakış açısı altında müzikal güç sağlamak, albüm çıkarmış bir çok Türk grubundan kaliteli olmasına rağmen bir demoya bile sahip olmamak, müziği samimi anlamda dinleyenlerce baş tacı edilerek para amaçlı hareket eden piyasalarca müziğe küstürülüp dağılması ve bir fanın gaza getirmeleri sonucunda küllerinden doğmak. Bir demoya bile sahip olmadan Türkiye’nin en kaliteli gruplarından biri olmak ve bunu bizzat konserlerde sergiledikleri muhteşem performanslarıyla kabul ettirebilmek. Tek istekleri yapılan müzikle mutlu olmak ve en önemlisi de dinleyicileri dibine kadar mutlu etmek. Tekrar dirilen False In Truth grubundan bahsediyoruz.

1997 yılındaydık ve Üniversite’nin tatile girmesiyle tatilin keyfini çıkarıyorduk. O sıralar takip ettiğim Şebek Heavy Metal Fanzin’de beni çok mutlu eden bir konser ilanı görüyordum. Haklarında çok iyi şeyler duyup da bir türlü dinleyemediğim bir grup konser verecekti. Onları konser harici dinleyebilmek mümkün değildi. Çünkü ne demoları vardı, ne albümleri vardı ne de bağlı oldukları bir plak şirketi. Tek dayanakları okulları İ.T.Ü’de sahip oldukları çalışma mekanıydı. Tabi en önemlisi de her biri birbirinden başarılı konserleri ve harika konser performansları... Grubu ilk kez 1997 yılında, Taksim The Doors Bar’da Weissmut, Daylight ve Sagu ile beraber çıktıkları konserde izledim. Weissmut ve Daylight esnasında çok durgun olan ve False In Truth’u bekleyen ben, bu grubun sahneye çıkıp seyirciyle hemen harika bir diyalogla kurmasıyla gruba kilitlenmiştim. Müziğe girmeleriyle birlikte kendimden geçmem de bir oldu. İlk kez bu denli kendinden geçtiğim, mükemmel bir eforun sergilendiği, harika melodilerle bizi tavana vurduran ve tüm barı sallayan bir Türk grubuna şahit olmuştum. Sadece şöyle diyebilmiştim : “Bu herifler Türkiye’nin Cannibal Corpse’u”. Vokalist Toygar çok hareketliydi, seyircilerin üstüne stage dive ile atlıyor, seyircilerin içine karışıyor, onlarla kenetlenerek birlikte headbang yapıyordu. Açık açık “biz sizinle varız, sizin için buradayız, sizi mutlu etmek için buradayız” diyorlardı. Doğrusunu söylemek gerekirse bu tarz davranışlar bütünü Türk gruplarında görmeye alışık olduğumuz bir durum değildi ve dış ülkelerde de çok ender grupların sergilediği davranışlar bütününe eşlik ediyordu. Bu konuda bir istisnaydılar. O konserde bir sahne vardı ki aradan 6-7 yıl geçmesine rağmen hiç unutamam. Toygar ölen kan kardeşi, dostu için Dark Future parçasını yazmıştı ve konserde onu çalıyorlardı. Başlangıçlarda karanlık temalarla başlayan parça sonrasında patlıyor, Toygar vokal yönünün en uğultulu örneklerini, ağıtvari çığlıklarını yansıtıyordu. En son limite çıkıldığı anlardan birinde mikrofonu yere koymuş, dizleri üzerine çökmüş ve sonra yerde duran mikrofona eğilerek, elleriyle hiç dokunmadan attığı derin çığlık hala kulaklarımdadır. Muhteşem bir vokal performansı söz konusuydu. Verdikleri konser sonrası tuvalete giderlerken önlerini kesip onları tebrik etmem ve çok iyiydiniz dememin sonucunda Toygun ile Toygar’ın bana yapışmasını, ellerimi sıkmalarını, muhabbet etmelerini ve en önemlisi çok içten, samimi, mütevazı tavırlarına çok saygı duymuştum.

Grubun iki yönlü hikayesi var. Önceden dağılan grup 2003 yılının sonlarında hiç beklenmedik şekilde kuruldu. Kısaca hikayelerine göz gezdirelim.

Grup, vokalist Toygar Naiboğlu tarafından 1994 yılında kuruldu ve grubun isminin babası da Toygar. Lise yıllarından beri içinde grup kurma aşkını taşıyan Toygar İ.T.Ü.’yü kazanınca bu hayalini gerçekleştirmek adı altında ilk sorduğu soru üniversitenin Rock Kulübüne ve stüdyoya sahip olup olmadığıydı. Sınıf arkadaşı Cihan’ı gaza getiren Toygar, kadim dostu Murat’ı da ikna ederek grubun ilk temellerini atmıştı : Toygar (Gitar/Vokal), Cihan (Bass) ve Murat (Davul)

Murat askere gitmek zorunda kalınca yerine Gökhan gelmiş, Toygar Cihan’ı sürekli dürterek gitar almasını sağlayarak Cihan bass’dan gitara geçmiş ve bass’a da Savaş gelmişti. Bu kadroyla beraber İ.T.Ü.’nün gelmiş geçmiş en sert grubu oluşturulmuş, başka bir grup absorbe edilerek üniversitenin stüdyosu ele geçirilmiştir. Bu çalışmalar bağlamında yine eleman değişiklikleri olmuş ve ilk konser kadrosu oluşturulmuştu : Toygar (Vokal), Cihan ve İsmail (Gitar), Emre (Bass) ve Yiğitkan (Davul)
Bu kadroyla birkaç konser veren grup Çağrı’yı bass’a dahil edecek ve Çağrı grup dağılana kadar daimi eleman olacaktı. Yine konserlerden konsere atlayan grup Cihan’ın müziği bırakmak istemesiyle Toygun’u gitara alacaktı. Toygun da mükemmel performansı, sahnedeki hareketliliği ve gaz şekilde çalışıyla gruba çok şey verecekti. Bu kadroyla grup 20’ye yakın konsere çıktı ve konserlerdeki performanslarıyla tüm fanzinlerden mükemmel övgüler aldı. Özellikle bu konserler bağlamında grubun çok özel ve sağlam fanları oluştu.
Grubun 1999 yılında verdiği son konserde davulda Cevat ve ABD’ye giden İsmail’in yerinde Cihan vardı.

Grup 5 yıl içerisinde çeşitli eleman değişikliklerine gitmiş, sayısız konserler vermiş ama gariptir ki herhangi bir plak şirketine bağlanarak bir albüm çıkarmamıştır. Ama grubun kendini kabul ettirebilmesi için bir eser yayınlamasına hiç gerek olmamıştır. Çünkü konserlerde sergiledikleri adrenalin dolu, müzik – samimiyet – fanlara saygı merkezli süper performans, seyircilerle sağlanan harika diyaloglar, sadece seyircilerin memnun edilmesinin amaç edinilmesi, seyirci ve grup ortaklığının ortak bir potada hep beraber eğlenebilmesi amacının güdülmesi ve bunu da çok başarılı bir şekilde samimice yansıtmalarıyla seyirciler False In Truth grubunu her zaman ayrı bir köşeye koymuştur. Aslında seyirci sadece sahne performansı için değerlendirmiyordu grubu. Çünkü grup Old School Death Metal’i modern örneklemelerle çok başarılı bir şekilde salgılıyor, Türkiye’nin en sert gruplarından birinin profilini çiziyor, başarılı bir icra sergiliyor ve kendilerine ait olan parçalarla özgün bir yapıyı ortaya koyuyordu. 1999 yılında piyasanın ihmalkarlığı, ilgisizliği, yalakalıkların had safhada oluşu, amca dayı ilişkilerinden, hayat şartları ve askerliklerden dolayı grup dağıldı.

Grubun dağılması beni çok üzmüş, gözlerime inanamamıştım. Bu denli kaliteli bir grubun albümle gelmelerini beklerken böyle bir sonuçla karşılaşmak hayal kırıklığı yaratmıştı. O günden bugüne, ne zaman en iyi Türk grubu hangisidir diye bir soruyla karşılaşsam verdiğim isimler arasında False In Truth ismi muhakkak oluyordu. Grup tekrar faaliyete girmeden aylar önce, bir çok site forumlarında gruba defalarca yer vermiştim.

Gariptir ki bizi çok şaşırtan bir şey olmuş ve 2003 yılının bitimine 3 ay kala grup tekrar kurulmuştur. Alkan isimli bir arkadaşın, yani bir fanın gaza getirmeleri sonucunda Toygar tekrar grubu bir araya getirmek, toplamak istemiştir. Çünkü ona göre False In Truth bir ruhtu ve sahnede doğmuştu. Toygar eleman ararken ilk olarak Abraxas’dan ayrılan, saygın ve dürüst bir kişilik olan Bassçı Adil ile işe başlamıştır. Soul Sacrifice’da yer alan Feyzi de yardımcı olma sözü vermiş, olumlu yaklaşmış ve grubu toparlama adı altında Toygun da gitarda işe girince grup çalışmalara tekrar başlamıştır. Toygar’ın bir arkadaşının aracılığıyla Erhan da gruba dahil oldu. Bateristin iş için Bursa’ya gitmesi üzerine de Solitude’dan Özgür bateride yardıma koşmuştur.

Nihayetinde grup şu an kadroyu oturtmuş durumda. Bateriye eski Ascraeus ve Diken bateristi Özgür Erdovan, gitarlara eski Diken gitaristi, Definitive grubunda da yer alan Fırat Öz ile önceden Knight Errant'da geçici olarak çalan gitaristi Alper Yürekoğlu katıldı. Şu anki kadro aynen şöyle:

Toygar Naiboğlu – Vokaller
Fırat Öz – Gitar
Alper Yürekoğlu – Gitar
Adil Akbay – Bas Gitar
Özgür Erdovan - Bateri

Grup için en büyük şans da arkadaşlığın çok iyi olması ve elemanların karakterli olması. Yeni çalışmalarla grup hala yeni parçaları üretiyor.

Mesela Deathwish isimli parça Toygar’ın vefat eden arkadaşı Orçun Erdem için yazılmış ve ona ithaf edilmiştir. Bu parçadaki yırtıcı vokal yönüne özellikle dikkati çekmek gerekir. Parçaların en önemli özellikleri çok güçlü olmaları, adrenalin pompalamaları, temiz, sert, vurucu ritim gitar partisyonları ile lanse edilmesi, muhteşem uğultulu ve bozulmaz bir brutal vokalle iyi uyum sağlanmasıdır. En önemlisi de Old School Death Metalin modernize edilmiş halinin sunulmasıdır. Şarkıların sözleri klasik death metal sözlerini içermemekte, felsefik konulara kaçmaktadır.

Grup, 7 Aralık’ta İzmir’de ve 19 Aralık’ta da Chuck Schuldiner Saygı Konseri bağlamında Ankara’da konsere çıktı. İlk kez bu illerimizde konser vermiş oldular. Her iki konserde de harika eleştiriler aldılar, büyük beğeni kazandılar. İki konserde de mütevazi tavırlarıyla kalplerde taht kurdular. Ankara’daki saygı konserinde grup elemanları sürekli seyircilerle birlikteydiler, seyircilerin arasına karışmışlardı ve onlarla muhabbet halindeydiler. Çıkan diğer gruplarda da tempo tutuyorlar ve saygıyla izliyorlardı. Aslında tüm bunlara şahit olabilmeniz için bizzat herhangi bir False In Truth konserine gitmeniz yeterlidir. Toygar arkadaşımız ne diyordu bir seslenişinde :

“İnanın müzik adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Benim için önemli olan bu paylaşım ve beraber eğlenebilmek. False In Truth her zamanki gibi daha iyi olmak için çabalayacaktır. En büyük şansımızın grup olarak çok iyi bir uyum yakalamamız ve beraber çok eğlenebilmemiz olduğunu düşünüyorum ve beni tek üzecek şeyin konserde insanları eğlendirememek ve mutlu edememek olduğunu söyleyebilirim.”

Türkiye’de rastlanmayan bir müzikal tarzın en iyi temsilciliğini yapmak, hiçbir eser yayınlamadan, albüm ve demo çıkarmadan sadece konserlerde salgılanan ruhla akıllarda yer edinmek, hayran kazanmak ve mütevazi tavırlarla insanları hayran bırakmak. Onlar False In Truth grubuydu. Umarım bir gün ellerinden tutan bir plak şirketi olacak ve albümle geleceklerdir. Evet! Onlar gerçekten de Türkiye’nin Cannibal Corpse’u. Müzikal anlamda değil sergilenen güç, enerji ve potansiyel açısından.
Sponsor Linkler

Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari    Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz !
: #   

Başa dön
Jolly_Roger
Geçerken Uğrayan
Geçerken Uğrayan

MesajTarih: Pts Arl 13, 2004 4:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yeahhh yeaahh.... False In Truth ile gurur duyuyorum... GRROOOOAAARARRRRRRRRRR!
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ShibataKatsuie
Geçerken Uğrayan
Geçerken Uğrayan

MesajTarih: Sal Arl 14, 2004 6:54 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

batigol-7 demiş ki:
false in truth = yıldızlar karması türk metal takımı

ama türkiyenin CC si olayı bana biraz ters geldi ???

Smile

Türkiye'nin C.C.'si olayını 1997 yılında verdikleri konser performansına dayanarak ileri sürdüm. Yani Cannibal gibi müzik yapıyorlar anlamında değil. O zaman bana C.C. gibi çok etkili gelmişlerdi. Hem zaten o derece etkililer Wink
Anselmo
Geçerken Uğrayan
Geçerken Uğrayan

MesajTarih: Sal Arl 14, 2004 10:50 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türkiye'nin sahnesi en iyi gruplarından.. Çok iyi bir Death metal grubu. Kaçırmayız konserlerini, gideriz. En son Caravan'da epey coşmuştuk.
Albüm bekliyoruz. Twisted Evil
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeatH_MaSTeR
Geçerken Uğrayan
Geçerken Uğrayan

MesajTarih: Sal Arl 14, 2004 4:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sahne performansları ve yaptığı bestelerle kendini kanıtlamış en iyi turk grublarından biridir.En son caravan konseri vardı son derece harika bir konserdi.Bu kadar senenin üzerine bir değil birden fazla albüm beklerdim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
False_In_Truth
Geçerken Uğrayan
Geçerken Uğrayan

MesajTarih: Pzr Şub 06, 2005 4:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selam millet....
Önce bi açıklama yapayımda..false in truth zamanında piyasaya tepkisinden kayıt işinden vaz geçmiş..m.k demiştir...

grup 10 sene sonunda yenilenen kadrosuyla kayıt olayını tekrar düşünmektedir..İlk etapta 3-4 parçalık bir promo yayınlamayı düşünüyoruz...

www.falseintruth.com adresinden bize ulaşabilirsiniz....
Bunun dışında konserlerde piskopata bağlamaya devam...20 şubatta Durockda görüşürüz...katliam zamanı Twisted Evil
Başa dön
deLimsi
Geçerken Uğrayan
Geçerken Uğrayan

MesajTarih: Pzr Şub 06, 2005 4:50 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sepultura konserinde alt grup olarak cikacak olan grup.
heyecanla bekliyoruz Smile
stabwound
Geçerken Uğrayan
Geçerken Uğrayan

MesajTarih: Pts Şub 07, 2005 11:36 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deli gibi bestelerle geliyolar kaçırmamak lazım
Başa dön
KopuK
Administrator
Administrator

MesajTarih: Pzr Şub 13, 2005 7:36 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kopmakLazım denirya bu Tam zamanı Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger Myspace Profil Facebook Profil
skuggor
"ut ur graven"

MesajTarih: Pzr Şub 13, 2005 7:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bi tek Zoo Fest.de izlemiştim. adamlar gerçekten kaliteli müzik yapıyolar.. umarım böylede devam ederler. bu tür gruplara ihtiyacım(ız)var.
replica
Geçerken Uğrayan
Geçerken Uğrayan

MesajTarih: Pzr Şub 13, 2005 8:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deLimsi demiş ki:
sepultura konserinde alt grup olarak cikacak olan grup.
heyecanla bekliyoruz Smile

ulan gitmak farz oldu
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Distortion
Geçerken Uğrayan
Geçerken Uğrayan

MesajTarih: Pzr Şub 13, 2005 8:35 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Brışarockta canlı izleyip; beynimi 1 hafta kadar düzelmeyecek şekilde hasara uğratan gruptur.Pek severim.
Wade through blood and spill some more
Başa dön
Killfuckdie
Geçerken Uğrayan
Geçerken Uğrayan

MesajTarih: Pts Şub 14, 2005 8:44 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aç bi cannibal corpse dinle yada bi yerden live cannibalism bul izle
Başa dön
False_In_Truth
Geçerken Uğrayan
Geçerken Uğrayan

MesajTarih: Pts Şub 14, 2005 10:33 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evewt şu memleketin en önemli sorununa bir açıklık getirelim...Atilla bunu yazdığında benimde çok garibime gitmişti hatta sahneden inip false'a bakmış olamaz demiştim.. hakkatten dorudur fıratın saçlar alex webster'a benim kafada aynı Jack Owen'a benzemektedir... ama orada vurgulamak istediği enerji olarak benzediğimizdir....o zamanlar enerji drinklerde serbes falan,kendisi böyle uygun görmüş başkasıda britney spears a benzetebilir olur böyle vakalar türk deathcisi yakalar bakın arkadaş nasıl yakalamış,kendisini saygıyla selamlıyoruz..Yoksa müziğin alakası yoktur..Bu da ofişyal bir açıklama olsun.. Atilla'ya Kapak olsun...dermisin öle alırsın böyle....gibi olaylarada girilebilir...
Saygılar...
Toygar
False in Truth resmi çaycısı
DeaDy
Geçerken Uğrayan
Geçerken Uğrayan

MesajTarih: Pts Şub 14, 2005 12:39 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cannibal gibi müzik yapmamız mı isteniyor?

Yaparız. Twisted Evil

Ama ilk albümün konseptini bozarız. O yüzden ikinciyi bekleyeceksiniz. Razz
Başa dön
False_In_Truth
Geçerken Uğrayan
Geçerken Uğrayan

MesajTarih: Çrş Şub 16, 2005 8:36 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Destek için çok teşekkür ederiz...20 sinde bütün manyak tayfayı Durock bara bekliyoruz...Yarmax...
Başa dön
replica
Geçerken Uğrayan
Geçerken Uğrayan

MesajTarih: Prş Mar 10, 2005 12:33 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sahne performansiniz süper abi umarim daha iyiye dogru ilerlersiniz
KopuK
Administrator
Administrator

MesajTarih: Cum Mar 11, 2005 1:10 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

istanbul Rock republic open air festival de yer alıcak false:) yeah bir taşla kaç kuş vurucaz bu feste:) aman aman pogo manyaklı seziyorum katliam of of cadırını kapan gelsin ehehe biramı isteme benden buz gibi sogurum senden Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger Myspace Profil Facebook Profil
replica
Geçerken Uğrayan
Geçerken Uğrayan

MesajTarih: Cum Mar 11, 2005 1:22 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi bi kaç ay önceden gitmek lazim yer bulmak için Smile
KopuK
Administrator
Administrator

MesajTarih: Cum Mar 11, 2005 2:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet ama ben cadırı hazirlim gelin bende kalın ehehe vala 3 odası var:) birini veririm diyerinde kız arkimle ama gürültü yapmamak şartıyla:P gelin
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    metaltr.net Forum Ana Sayfası -> Yerli Gruplar Tüm saatler GMT +1 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız