Mehmet_Man5on Zehir Hafiye

|
Tarih: Cmt Arl 10, 2016 1:07 am Mesaj konusu: Hayatımın Fısıltıları... |
|
Ruhumun yolculuğunda önemli bir durak dünya. Sonsuz, sınırsız evrende sınırlı algılarımla yaşamaya çalıştığım bir durak. Gaflet uykusunda mıyım, uyanmaya mı çalışıyorum yarım yamalak ilerlediğim bu yolda bilmiyorum ama ruhuma serilen sırrı keşfetmeye geç kaldığımı hissettim...artık biliyorum... Karanlıkta bile görebileceğim izler bıraktım hayatıma…
Yol arayanlar için her zaman bir fener, yön arayanlar için hep bir pusula vardır derdim...doğruymuş. Kalpten kalbe yolculuklar yardım eder, görünenin ötesine ulaşmak isteyene derdim...doğruymuş.
Labirenttir hayat; hedefe ulaşanlar zaman ve mekana takılmadan gerçekle buluşurlar, kalabalık gibi görünen ama yalnız yürünen bu yolda derdim.. doğruymuş.
Dünyevi beklentilerin çokluğu zehirler bedenleri, beklentilerini aza indirdiğin, yürek gözüyle görmeye başladığındadır asıl huzur; çıkmaya çalış artık kozandan derdim kendime... doğruymuş.
Zordur dünyadaki yolculuk, yolu anlatan değil yürüyen ol, yaşanarak öğrenir yolcular derdim... doğruymuş.
Önünde fark etmeden durduğum kapıyı aralayan ve ruhuma farklı can katan can, şimdilik emekleyerek başladım ama adımlarımı hızlandırmaya çalışıyorum. Sevgimle yol gösterdiğim bu yolculuğumda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak artık biliyorum.
Masalsa masaldır yaşanan hayatlar, kendini gerçekleştirmek isteyenlere gerçek…
Kapılarınız hep açık olsun, ola ki kapalıysa da anahtarı hep sevgi olsun... _________________ Bana yukardan bakarsan ben ŞEYTANIM
Bana aşağıdan bakarsan ben TANRIYIM
Bana karşımdan bakarsan ben SENİM.
by Mehmet MAN5ON |
|