Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
KopuK Administrator

|
Tarih: Çrş Şub 12, 2014 12:23 am Mesaj konusu: Headbangers Weekend Festivali 4 Mayıs Pazar istanbul |
|
%100 METAL Fest Headbangers’ Weekend ikinci yılında Children of Bodom, Epica ve Myrath gruplarından oluşan kadrosuyla 4 Mayıs’ta KüçükÇiftlik Park’ta !
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
 |
KopuK Administrator

|
Tarih: Sal Nis 01, 2014 11:10 pm Mesaj konusu: |
|
%100 METAL Fest Headbangers' Weekend ikinci yılında Finlandiya’dan çıkan en büyük metal grubu Children of Bodom, 2 Mayıs’ta yayınlanacak yeni albümleri The Quantum Enigma sonrası ilk konserini verecek olan Epica, Tunus’lu progresif oryantal metal grubu Myrath , Alman Folk Metal grubu Suidakra ve yerli gruplarımızdan Murder King ve Dream Ocean’ın sahne alacağı festival 4 Mayıs 2014 tarihinde KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek.
Children of Bodom
Epica
Murder King
Myrath
Suidakra
Dream Ocean
Kapı açılış: 15:30
%100 METAL Fest Headbangers' Weekend Festival'inde
18 yaş sınırı yoktur!
Online Bilet satış: www.sosyotix.com
Özel basım indirimli bilet satış noktaları:
Bilet fiyatı: 80 TL normal giriş , 160 TL sahne önü
Bilet Satış:
Hammer Müzik (Kadıköy)
Mephisto (Beyoğlu)
DoRock Bahçe (Beyoğlu)
Not: 2 Mayıs’ta piyasaya çıkacak yeni albüm sonrasındaki ilk konserlerini Headbangers’ Weekend kapsamında verecek olan Epica’nın altıncı stüdyo albümü “The Quantum Enigma” festival katılımcılarına özel olarak sadece 23 TL’den satışa sunulacak.
Normal giriş bileti + Epica yeni albümü The Quantum Enigma = 110TL
Sahne önü bileti + Epica yeni albümü The Quantum Enigma = 188TL
Organizasyon: Vera Müzik ve Freebird Agency
https://www.facebook.com/freebirdagencytr
https://www.facebook.com/veramuziktr |
|
Başa dön |
|
 |
|