Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
eraynabi Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Prş Ağu 15, 2013 10:20 pm Mesaj konusu: Müzik bir insana en çok hangi duyguları aşılayabilir ? |
|
başlık açık,ne dersiniz ?
bence müzik her türlü duyguyu aşılayabilir,mutlu eder,üzer,gerer..ama bunları yapabilsede en iyi melankoli aşılamak yada gazlamak derdim ben.bence müziğin yaptığı en iyi iş ya kişiyi üzmektir yada onu gazlamaktır.sadece metal açısından konuşmuyorum,rap pop jazz her müzik türünde aşılanabilecek en ağır iki duygu melankoli ve heyecandır bence.bu yüzden doom ve death/groove metal en dinlenesi müzik türleridir kanımca |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Abraxas Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Cum Ekm 18, 2013 9:55 pm Mesaj konusu: |
|
kendine ait ve içinde kanat takılıp uçulabilen bir dünyanın var olduğunu duyumsatır. |
|
Başa dön |
|
 |
silent_massacre Anti - Humanist

|
Tarih: Cmt Ksm 30, 2013 7:31 am Mesaj konusu: |
|
müzik sonuçta duygularımızın yansıması olarak meydana gelen birşey olduğundan her ne kadar duygu düşüncemiz varsa müzikte bunların hepsini bulabiliriz. özellikle şu duygu bu duyguyu aşılar demek yanlış olabilir diye düşünüyorum, bence, kanatindeyim  _________________ Arnold Civardagezer |
|
Başa dön |
|
 |
nigrior Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Sal Mar 18, 2014 4:00 pm Mesaj konusu: |
|
nefret, kin ve kimi zaman aşk... Aslında hayatımızda yaşayabileceğiniz herhangi bir duyguyu müziklerde bulabiliriz... _________________ Yüce bilginin derinliklerine inmeye çalışan ve doğru bilgiyi arayan.
Ora et labora
γνῶθι σεαυτόν!!! | temet nosce! |
|
Başa dön |
|
 |
stormblast Zehir Hafiye

|
Tarih: Sal Tem 22, 2014 12:05 am Mesaj konusu: |
|
"Şimdi hafifim şimdi uçuyorum ve şimdi bir tanrı dans edip geçiyor içimden... " |
|
Başa dön |
|
 |
|