korkuttug Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Sal Nis 03, 2012 11:54 am Mesaj konusu: Bass gitarist aranıyor-istanbul |
|
Genel başlıkla rock tarzında müzik yapan bir beste ve cover grubuyuz.düzenli olarak sahne alıyoruz.kendimize ait studyomuz bulunmaktadır.Tarz olarak çok sertlikten yana değiliz,melodik heavymetal,hardrock,rocknroll vs. çalmaktayız.2 gitarist,bas gitarist,vokal ve davulcudan oluşan bir grubuz.yaşlarımız=25,26,28,37.cover parçalar olarak çaldığımız başlıca gruplar="metallica,guns n' roses,ozzy osbourne,deep purple,bon jovi,aerosmith,acdc,pentagram,iced earth,iron maiden,black sabbath,judas priest,wasp,dio,yavuz cetin,aerosmith ..." tarz olarak ne demek istediğimi yazmış olduğum bu gruplardan sonra daha net anlamışsınızdır ve ilanla ilgilenen arkadaşlarımıza tüm playlisti microsoft word dosyası halinde göndereceğim zaten.bascımız boş vakit,saglik ve disiplin problemi yaşaması nedeniyle gruptan ayrılma kararı vermiştir ve koltuğu boşalmak uzeredir.en kısa sürede yeni bir bascı bularak yolumuza devam etmek istiyoruz.istanbul avrupa yakasında oturmaktayız fakat yaka cokta onemli degil ama muzik icin cok zaman harcayan bir grubuz anadoluda oturan arkadaslar ona gore hesap etsin. 2 yılı aşkın süredir beraber çalmaktayız ve müzikal olarak çok şeyi halletmiş bulunmaktayız ve ayriyeten müzik çalışmaları dışındada birbiriyle görüşen ve birbiriyle sadece müzik yapan değil,gerçek dostluk bağlarına sahip kişileriz.aradığımız arkadaşımızda adaptasyon sorunu kesinlikle yaşamayacaktır, aslında yeni bir bascı ve aynı zamanda yeni bir dost arıyoruz.hepimiz çalıştıkları işleri müzik dışı olan ve müziği hobi olarak yapan fakat hobi diyipte bi kenara atmayan ve kesinlikle studyo,sahne çalışmalarına disiplinli bir şekilde hazırlanan ve daima bir adım daha öteye gitmeye çalışan insanlarız.işimizden sonra ilk olarak müzik gelir.enstrumanına hakim,deneyimli bir bascı aramaktayız.yaş olarakta 24-25 üstü tercihimizdir ama cokta onemli degil yas mevzuu.işinden başka çok fazla meşguliyeti olmayan,kendisini sadece bu gruba adayabilecek birisi olmasıda önemlidir.bizim müzik yapmaya,beste yapmaya aç insanlara ihtiyacımız var.bestelerlimiz bulunmaktadır ve her gecen gunde yeni seyler eklemekteyiz.ilerleyen zaman dilimi icerisinde album niyetimizde var.onemli olan bu işe tamamen gönülden sarılan bir insan bulmak.gun geliyor haftada ailemizden cok gruptaki arkadaslarımızla vakit geciriyoruz.kesinlikle bu durumdan gocunmayacak,yorulmayacak ve her zaman bir adım daha ötesi icin calısacak bi arkadasa ihtiyacımız var.cover parcalarını notadan veya tabından adam gibi eksiksiz calısacak disiplinli bir arkadas arıyoruz.anahtar kelime disiplindir.dedigim gibi aramıza katılacak arkadasımız kendini yıllardır bizimleymis gibi hissedecektir ve uyum sorunu yasamayacaktır.elbetteki iyi muzisyen olmak onemlidir ama once iyi,efendi ve oturaklı bir insana ihtiyacımız var ve bu grupla devamlılık düşünecek bir insana.maddi bir beklentiside olmasın lütfen. bir bascının gruptaki rolu bizce cok onemlidir o yuzden bosalan koltugu gercekten iyi bir bascıyla doldurmak istiyoruz. beste ve üreticilik konusunda olsun,sahne performansı olsun her konuda iyi bir bascıya ihtiyacımız var ama dedigim gibi once iyi,efendi,egosuz,kafa dengi ve anlaşılabilecek bir dosta ihtiyacımız var. irtibat için mail adresim="[email protected]" mail adresimi messenger olarakta kullanıyorum,ekleyebilirsinizde. gsm=0533 422 19 61 . yalnızca bu mail adresi ve telefon numarasından irtibata geçmenizi rica ediyorum,bazen ilanı yazdığım sitelere girmeye vaktim olmuyor ve ordan yazdığınız cevapları göremiyorum.messengerdan eklemeden öncede bir mail atarsanız sevinirim,mail kutumu hergün kontrol ediyorum,telefonlada ulaşabilirsiniz.messengerdansa e-mail ve telefonu tercih ederim,messengerada girmeye cok vaktim olmuyor.gorusmeler yuz yuzede yapılacaktır zaten.iyi çalışmalar,selamlar,saygılar..
not:ilanı görüpte cok profesyonel biri aranıyor diye lütfen düşünmeyin,bizim esas amatör ve müziğe aç insanlara ihtiyacımız var.enstrumanına hakim ve az cok deneyimli bir arkadas bascımızdan bosalan koltugu dolduracaktır.sevgiler,saygilar. . .
not 2 : arkadaşlar ilana şimdilik verilen cevaplar itibari ile herkes devamlı sahne olayından söz etmekte,anlıyorum çarkları işleyen bi gruba dahil olmak ister herkes,studyoda bos bos zaman öldürmek istemez tabi haklı olarak fakat önemli olan grubun ileriye gidebilen bir grup olmasıdır,sadece studyo köşelerinde insanın emeği ve parasını çalmayan bir grup olmasıdır,sahne işide devamında gelir zaten. sizlerden ricam sahne olayını düşünmeden sadece kaliteli işler yapmak isteyen bir gruba dahil olma niyetiyle cevaplayınız ilanı.sevgiler,saygılar. . . |
|