intylerwetrust666 Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Cmt Mar 03, 2012 11:16 pm Mesaj konusu: PTC - Neobux - İnternetten Güvenli Kazan Şeysi |
|
Konuyu nereye açsam bilemedim. Burası diye düşündüm. Tanıtım yapmak sitede yanlışmı bilmiyorum ama faydalı olduğunu düşünüyorum.
Benim üç yıldır kullanıp kazandığım bir sistem.
(PTC ile ilgilenen yada ilgilenmek isteyenler varsa fikir paylaşımı da yapabilirz burada)
Neobux nedir?
Neobux anında ödeme yapan,ücretsiz bir tıkla-kazan sitesidir. Cebimizden para cıkmadan sıfır sermayeyle hiç bir risk almadan
SİSTEM NASIL ÇALIŞIR?
Neobux sayesinde tıklayıp görüntülediğiniz her reklam karşılığı size ödeme yapar. Bu ödeme, 0.001 dolar gibi çok küçük bir rakamdır. Ancak, eğer siz alt üye (referal / referans) bulabilirseniz, kazancınız çok daha artacaktır.
Bu sitenin en büyük özelliği kazandığınız paraların kazancınız 2$’a ulaştığından itiberen Paypal ve ya Alertpay hesabınıza anında ödemesidir.
Siteye üye olup login yaptıktan sonra,
Daha sonra View Advertisements yazan yere tıklayarak reklamları görüntülemeye başlayacağız, sağ üst köşeden View Advertisements linkine tıklıyoruz. Orda kutu kutu reklamlar var.Kutuyu tıklaınca kutunun içindeki küçük noktaya tıklıyoruz, reklam yeni sayfada çıkıyor yükleniyor. Böylece kazanmış oluyoruz. cash kısmından kazandığımız miktarı takip edebilmekteyiz..
ÜYE OLMAK  |
|