Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Teddy Halkın Emosu!

Kayıt: Nov 13, 2010 Mesajlar: 759 Nerden: istanbul-tekirdağ
|
Tarih: Çrş Şub 02, 2011 10:33 am Mesaj konusu: "Babamimam hatipli değildi" |
|
Önceki gün internet sitelerinde “Şebnem Ferah’ın babası 1966 yılında Bursa İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu” dedikodusu tartışıldı.
Oldukça ciddiye alınan ve bir anda tüm sözlüklerin, Twitter’ın, Facebook’un gündemine oturan bu tartışma Ferah’ı üzdü.
Şebnem Ferah, 17 Ağustos 1999 yılında Yalova depreminde kaybettiği babası Ali Ferah’ın Makedonya’da eğitim gördüğünü ve orada ilkokul öğretmenliği yaptığını bu tartışmanın ne amaçla çıktığını anlayamadığını gereksiz tartışmanın kendisini çok üzdüğünü söyledi.
HT
Yorum: Sanki öyle olsa bile ne olur?Ailesinin dini seçimi kimi neden ilgilendirir?Çok salak şeylere kafa yoruyor insanlar,gereksiz.Ben paylaşiyorum,çünkü insanların ne kadar gereksiz şeylere kafa yorduklarını görelim diye.Ki haketmiyor bu tür dedikoduları Şebnem Ferah gibi bi kadın,şarkıcı,müzik kadini. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
 |
karaphum Seçici Geçirgen

Kayıt: May 31, 2007 Mesajlar: 647 Nerden: Senin geldiğin yerden
|
Tarih: Prş Şub 03, 2011 12:02 am Mesaj konusu: |
|
Boş beyinliler. Bunlar oradan buradan yarım yamalak duydukları olayları saptıran ya da kendini fark ettirme adına, hikayeler uyduran(tabir-i caizse kolpalayan) insansılar. Akıllarını; bilimde, sanatta ve her türlü bilgide en az miktarda dahi geliştirememiş/geliştirmekten aciz yaratıklar. İnsanlara söylemleri ve eylemleriyle, doğaya tükettikleri oksijen ile zarar vermekten başka yaptıkları bir şey yoktur.
Tükürüyorum... _________________ Şu anki hislerin, oluşmakta olanın mükemmel yansımasıdır.
Emerson |
|
Başa dön |
|
 |
|