Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Teddy Halkın Emosu!
Kayıt: Nov 13, 2010 Mesajlar: 757 Nerden: istanbul-tekirdağ
|
Tarih: Prş Ksm 25, 2010 2:16 pm Mesaj konusu: BBC-Planet Earth |
|
Ne kadarınız izledi,kaçınız vakıf oldu böyle bi gösteriye bilmiyorum ama izlenilmesi kesinlikle böyle bi tecrübe yaşanılması gerektiğine inaniyorum.Üzerinde yaşadığınız dünyada siz gözünüzü kapayıp açana kadar neler oluyor,bir gece uyuyup sabaha uyandığınızda neler tükeniyor,neler başlıyor,neler oluyor dünyamızda?
Planet Eart Belgesel serisi Ovalar,Denizler,Çöller,Ormanlar vb. tam 7-8 konu üzerine yogunlaşıp dünyayı irdeleyen bir yapımdır.İzlemeyenleri tetikliyorum,izleyenlerin yorumlarıylada kurşun tazelemek istiyorum diyelim (: |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
|
Teddy Halkın Emosu!
|
Tarih: Prş Ksm 25, 2010 10:01 pm Mesaj konusu: |
|
ben torrent olarak indirdim seriyide öyle izledim.Ondan dolayı zamanında öylebiliyodum.Devamı olmalı zaten.Bişeyler eksik gibi geliyodu.konuya hakim olamamak kötütabi. _________________ Azıma sıcıyım.evet yapayim bunu.
|
|
Başa dön |
|
|
Teddy Halkın Emosu!
|
Tarih: Cum Ksm 26, 2010 9:55 am Mesaj konusu: |
|
Yok yahu,cogu torrent de aynı geyik vardi.dedim ozmn sayısı normaldir heralde kaldı ki o dandik gazete bile oyle dediyse normal yani benim böyle bilmem.O zaman yaşasın implosyon. _________________ Azıma sıcıyım.evet yapayim bunu.
|
|
Başa dön |
|
|
Teddy Halkın Emosu!
|
Tarih: Cum Ksm 26, 2010 1:30 pm Mesaj konusu: |
|
Yüce isa seni kutsasın.devamınıizliyim ozmn. _________________ Azıma sıcıyım.evet yapayim bunu.
|
|
Başa dön |
|
|
debelenenni Veled-i METAL
|
|
Başa dön |
|
|
|