Teddy Halkın Emosu!

Kayıt: Nov 13, 2010 Mesajlar: 759 Nerden: istanbul-tekirdağ
|
Tarih: Prş Ksm 25, 2010 12:03 am Mesaj konusu: Dead By April |
|
Myspace : http://www.myspace.com/dbaswe
Tür : Experimental Metal-Melodic Death / NuMetal / Modern Metal / Rock
Mekan : Sweden (Västra Götalands län)
Plak Şirketi :Universal Music (For Europe and Japan)
Elemanlar :
Jimmie - Scream ve vokal
Zandro - Vokal
Johan - Gitar and Screams
Marcus - Bass
Alex - Davul
Grup Şubat 2007 de kurulup 2009 da ilk albumlerini cıkarmışlardır o sırada demolar ve konserler ile tanıtımlarını pek başarılı bi şekilde yapamamış olsalarda calışmaları kendi kitleleri tarafından cok beğenilmiş ve tutulmuştur.2008 ve 2007 de bi cok paylasım sitesinde kendilerini tanıtmaya cabalamıs bir gruptur buna nazaranda isvicrede oldukca yaygın bi gruptur."Falling Behind" parçası ile çıktıkları ilk yıl isvec metal odullerinde başarıya ulaştılar.Ayrıca bu parcayla ingilterede Bandit Rock ödüllerinde de başarıyı zincirlediler."What Can I Say"ile bu başarılarını sürdürdüler.Grubun iki gitaristi gruptan ayrıldıktan sonra tek gitarist ile yoluna devam eden grup sound unu korumayı başarmış olsada eskisi gibi kalamamıştır,fakat hala dinlenebilir kalitededir.Diyor ve Diskografisini sunuyorum :
Diskografi :
Studyo Albumleri
Dead by April May 13, 2009 Universal Music Group
Singles
2007 "Falling Behind" Dead by April
2009 "Losing You"
"What Can I Say"
"Angels of Clarity"
2010 "Love Like Blood"/"Promise Me"
Videografi
Losing You
Angels of Clarity
P.s : Kendi paylaşımlarımda kendi favorilerimi paylasıyorum genelde fakat,bu grup benim için cok özeldir.Özellikle singlelarını boşverinde albumlerini indirip dinleyip yorumlamanızı rica ediyorum.Fikirlerinizi Bekliyorum,bilenlerden de yorumlar güzel olur tabi.Acıldımı diye araştırmadım pek umarım acılmamıştır bu başlık.Sevgiler. |
|