Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Dawn_Of_ReliC Kadath

|
Tarih: Çrş Ekm 27, 2010 11:31 pm Mesaj konusu: Californication |
|
Californication Tom Kapinos tarafından oluşturulmuş başrolünü Hank Moody karakteriyle David Duchovny'nin üstlendiği Showtime komedi dizisidir. Hank Moody kafası sıkıntıdan kurtulmayan ve Kaliforniya yolcusu bir roman yazarıdır. Bu yazarlığı eski hayat arkadaşı Karen (Natascha McElhone) ve kızı Becca (Madeleine Martin) ile arasında ki ilişikileri karmaşıklaştırmaktadır.
----------------------------------
X-Files'taki akıllı, mantıklı, uslu adam rolüyle daha çok akıllarımızda yer eden David Duchovny, bu diziyle su katılmamış bir o.ç. olarak karşımıza çıkıyor... Son birkaç gündür arka arkaya izlediğimiz bölümlerden edindiğim izlenime göre, bu dizide bol küfür, bol sevişme sahnesi, bol uyuşturucu ve bol bol kahkaha var... Ajan Mulder'ı bu farklı karakterle izlemek önceleri insana tuhaf gelse de, açıkçası bu karakter ona çok yakışmış Filmin en sevdiğim karakteri ise kızı Becca... Yeni yetme gotik bir hatun...[/img] _________________ Bir sen, bir ben, bir de köpek!
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Dawn_Of_ReliC Kadath

|
Tarih: Prş Ekm 28, 2010 8:18 am Mesaj konusu: |
|
Kendi account'ından yazsana! Yukarıdaki yazıyı yazan Ece'dir. Ama dizinin bende takipçisiyim. Cidden süper laf koyuyorlar birbirlerine Ben özellikle Charlie ve Marcy Runkle çiftine hastayım İlginç fantazileri olan ve sürekli kokain çekip bir dünya dolanan tipler
Dizi her ne kadar komedi olsa da bazen çok duygusala bağlayabiliyor. Hank Moody'i karakterini David Duchovny mükemmel canlandırmış. 2. sezonun ilk bölümlerindeyiz ve her bölümde mutlaka size kahkaha attıracak bir olay oluyor. Şiddetle tavsiye ederim. _________________ Bir sen, bir ben, bir de köpek!
 |
|
Başa dön |
|
 |
AurorA Forum Ablası

|
Tarih: Prş Ekm 28, 2010 8:40 am Mesaj konusu: |
|
dün senin PC'den yazmıştım. Hem ne varmış senin accountunla yazmışsam? David Dunchovny hayranı gibi görünmek sana biraz feminen geldiği için sanırım rahatsız oldun  _________________ Ben de insanım lan!
|
|
Başa dön |
|
 |
Dawn_Of_ReliC Kadath

|
Tarih: Prş Ekm 28, 2010 9:01 am Mesaj konusu: |
|
Oyunculuğu iyi ama hayran olmak ayrı bir konu. Gidipte donumu atacak halim yok adama heralde. Neyse konuyu dağıtma bırakta milletten izlesin görüş bildirsin.
"işte bu taşşaklarımı büzüştüren bakış" _________________ Bir sen, bir ben, bir de köpek!
 |
|
Başa dön |
|
 |
AurorA Forum Ablası

|
Tarih: Prş Ekm 28, 2010 10:27 am Mesaj konusu: |
|
aehuhae her hayran adama don mu atıyor allasen? neyse herkes izlesin ailecek tavsiyemiz budur  _________________ Ben de insanım lan!
|
|
Başa dön |
|
 |
|