DrumMachine Veled-i METAL

|
Tarih: Cmt Eyl 11, 2010 3:04 pm Mesaj konusu: Ank: Black metal grubu gitarist arıyor |
|
Selamlar;
Bir davulcu ve bir bassçı olarak black metal çalmak için bize eşlik edecek bir gitarist arıyoruz. Daha önce başımıza gelenlerden veya gelmesinden korktuklarımızdan ve ne yapmak istediğimizden yola çıkarak istekler ve uyarılar;
-Gitaristin mümkünse 20 yaşından büyük olması, ben hayattan sillemi yemişim gibi emo triplerinden sıyrılmış olması tercihimizdir. Yaşla ilgili sorunumuz yok ama cehennemin derinliklerinden falan geldiğinizi düşünüyorsanız geldiğiniz yere geri dönebilirsiniz. İntihara meyilliyseniz sorun değil, ölürseniz ilgilenmeyiz. Bir iki eleman kayıp mesela çok umrumuzda değil.
-Black metal diye hoplaya zıplaya gelip Cradle of Filth çalarsanız çok sevimsiz olur, hoşumuza gitmez, sopayla kovalarız.
-Okuyan eden adamlarız, boş vaktimizde dinlemeyi sevdiğimiz şeyi çalmak istiyoruz, hepsi bu.
-Düşük tempolu, depressive tarzı benimsedik. Çok sapmadıkça sevdiğimiz her parçayı çalarız sorun değil.
-Vokal varsa tercihimizdir, yoksa da sorun değil.
-Genellikle Raven'da çalışıyoruz, tekliflere açığız.
-Ankarada yaşıyoruz, yazın memleketine dönecek arkadaşların teklifi önceliğimiz değildir.
-Bu tarzda ve stilimizde yeni değiliz, birbirimizle uyumluyuz, 8 senedir birlikte çalıyoruz, dinliyoruz, konuşuyoruz, tartışıyoruz. Yani süper çalan kişiler istemiyoruz ama yeni heves etmiş kişilerdense BM zevki oturmuş kişileri tercih ederiz.
-Saatlerce 3 riff çalıp çok duygulanabiliriz, nocturnal depression - host şarkısı bayıyorsa mesela gruba göre değilsinizdir.
çalarım derseniz özel mesaj atın telefon numaramı vereyim.
Özgün _________________ Ben ölünce ne yapacaksın Tanrım? Beni kaybetmekle, kaybedeceksin anlamını... -Rilke- |
|