Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
metabolic DNA
|
Tarih: Cum Tem 23, 2010 2:28 pm Mesaj konusu: Komaya Girmiş biri Ölmüş Sayılabilir mi? |
|
Kafamı kurcalayan bir soru var. Koma ya girip atlatan insan komadan önce ki insan mıdır? Çünkü bildiğim kadarıyla komada bir bilinç kaybı söz konusu. Bu noktaya nasıl vardığımı anlatıyım.Sizin bir ikizinizin olduğunuzu farz edin. Tek yumurta ikiziniz, siz doğdunuz da ayrılmışsınız yani böyle biri olduğundan haberiniz yok.Sizi eş zamanlı olarak aynı şekilde yetiştiriyorlar.Yani tıpatıp aynı olduğunuzu varsayın.Bu durum da siz kendinizi 2 yerde aynı anda hissetmezsiniz.Yani tıpatıp aynı olsanızda aranız da benim bilinç dediğim bir fark var ve benim bahsettiğim bilinç eğer bir kez kapanırsat tekrar açıldığında yerinize ikiziniz geliyor. 3 ncü kişiler için hiçbir fark yok hatıralar bile tıpatıp aynı ama o siz değilsiniz. Buna dayanarak bilinç kapanırsa ölmüş sayılır mıyız ? _________________ bin schon zu alt und zähl sie doch
kein Engel kommt um euch zu rächen
Heimlich werd ich auferstehen
Gott weiß ich will kein Engel sein |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
|
sound Sound Of Hannibal
Kayıt: Aug 01, 2005 Mesajlar: 3976 Nerden: İstanbul-İzmir-Ankara
|
Tarih: Cum Tem 23, 2010 4:58 pm Mesaj konusu: |
|
Şeytan Yemini - Jean Christophe Grange
Bu kitabı okumanı tavsiye edebilirim bu konuyla bağlantısı olan bir kitap. _________________ <a href="http://about.me/cagrisarap">Kimdir? Nedir?</a>
<a href="http://sarapdunyasi.wordpress.com">Şarap mı dedin?</a> |
|
Başa dön |
|
|
Taypan Gore-Grind
|
Tarih: Cum Tem 23, 2010 6:01 pm Mesaj konusu: |
|
ikizler örneğinle tam olarak ne anlatmak istediğini anlayamadım açıkçası.. |
|
Başa dön |
|
|
metabolic DNA
|
Tarih: Cum Tem 23, 2010 6:34 pm Mesaj konusu: |
|
Taypan demiş ki: | ikizler örneğinle tam olarak ne anlatmak istediğini anlayamadım açıkçası.. |
Şimdi ikizsiniz aynı yymurta ikizi. Ama doğduunuzda sizi ayrıyorlar.. X ve Y diyelim bu iki kişiye.. Siz yanyana geldiğinizde şok yaşadınız ve bilinciniz kapandı bir anda ve biraz önce X iken gözünüzü açtığınızda Y oluyorsunuz mümkünatı var m ? _________________ bin schon zu alt und zähl sie doch
|
Başa dön |
|
|
metabolic DNA
|
Tarih: Cum Tem 23, 2010 6:38 pm Mesaj konusu: |
|
sound demiş ki: | Şeytan Yemini - Jean Christophe Grange
Bu kitabı okumanı tavsiye edebilirim bu konuyla bağlantısı olan bir kitap. |
Zaten bende o kitaptan esinlednim ayrıca Constantin de bunun gibi bir sahne vardı :/ _________________ bin schon zu alt und zähl sie doch
|
Başa dön |
|
|
Taypan Gore-Grind
|
Tarih: Cum Tem 23, 2010 6:48 pm Mesaj konusu: |
|
bu konu üzerine belki onlarca kitap veya film çekilmiştir. böyle bişeyin bilimsel olarak imkansız olduğu açık ama herşeyi bilimmi açıklar oda ayrı..
iki bebeğinde doğduğu zaman beyinleri arasında herhangi bir iletişim etkileşim veya onun gibi bir bağ olurmu, hayır. fiziksel görünüşleri aynı fakat apayrı.
beyni ve bilimi bi tarafa bıraktım,teoloji fenomenleri ve açıklanamayanlarıyla mümkün ola(mayacak)bilecek olan x'in ve y'nin ölmesi, bedenlerinden ruhlarının ayrılması ve ruhlardan birinin kardeşine geçmesi.
çokmu karıştşrdım olayı banamı öyle geldi |
|
Başa dön |
|
|
metabolic DNA
|
Tarih: Cum Tem 23, 2010 7:09 pm Mesaj konusu: |
|
Taypan demiş ki: | bu konu üzerine belki onlarca kitap veya film çekilmiştir. böyle bişeyin bilimsel olarak imkansız olduğu açık ama herşeyi bilimmi açıklar oda ayrı..
iki bebeğinde doğduğu zaman beyinleri arasında herhangi bir iletişim etkileşim veya onun gibi bir bağ olurmu, hayır. fiziksel görünüşleri aynı fakat apayrı.
beyni ve bilimi bi tarafa bıraktım,teoloji fenomenleri ve açıklanamayanlarıyla mümkün ola(mayacak)bilecek olan x'in ve y'nin ölmesi, bedenlerinden ruhlarının ayrılması ve ruhlardan birinin kardeşine geçmesi.
çokmu karıştşrdım olayı banamı öyle geldi |
Yani ben az karışıktım sende üstüne tuzla biber oldun Olsun olsun güzel beyin fırtınası olsun üstâd. Bilimsel olarak imkansız diyorsun ama aynıo yumurta ikizlerinin aralarında hep bir telepatik bağlantı olduğu söylenir ve küçük deneylerlede ispatlanmıştır. Hatta discovery de izlemiştim böyle birşey.. _________________ bin schon zu alt und zähl sie doch
|
Başa dön |
|
|
Taypan Gore-Grind
|
Tarih: Cum Tem 23, 2010 7:18 pm Mesaj konusu: |
|
peki bunu nasıl ispatlamışlar, hangi deneye hangi sonuca bakarak anlatırmısın |
|
Başa dön |
|
|
metabolic DNA
|
Tarih: Cum Tem 23, 2010 7:28 pm Mesaj konusu: |
|
Taypan demiş ki: | peki bunu nasıl ispatlamışlar, hangi deneye hangi sonuca bakarak anlatırmısın |
Evet peki şöyşe açalım konuyu.. İkizler konusunda sadece uyku sırasında farklı odalarda birisine bir koku koklaması sağlanıyor. Sonrasında uyandığında ise öbür odadaki kişi koku tahmin etmesi talep ediliyordu. Sonuç a gelince ufak bir hata payıyla çok yakın bir tahöinde bulunmuştur. ama sonraki acı deneylerinde aynı durum söz konusu değil. Hatta sonuç sıfır.. Ha ayını durumu ikiz olmayan diğer kişiler için denense ne olur bilemiyorum.. _________________ bin schon zu alt und zähl sie doch
|
Başa dön |
|
|
Taypan Gore-Grind
|
Tarih: Cum Tem 23, 2010 7:37 pm Mesaj konusu: |
|
peki o kokunun öteki odayada gitmiş olma ihtimali ?
şaka biryana araştırmak lazım bunu iyicene |
|
Başa dön |
|
|
metabolic DNA
|
Tarih: Cum Tem 23, 2010 7:41 pm Mesaj konusu: |
|
Muhakkak araştırmak lazım .Zaten aslında bizde burada bunu yapıyoruz.. Ben pek birşey bilmiyorum ama bende çok daha fazla bilen olabileceğini biliyorum.. Fikir almak isterim öğrenmek isterim.. _________________ bin schon zu alt und zähl sie doch
|
Başa dön |
|
|
Taypan Gore-Grind
|
Tarih: Cum Tem 23, 2010 7:45 pm Mesaj konusu: |
|
muhakka vardır bende bilmiyorum bilen birileri varsa yada bunlarla ilgilenen arkadaşlar yazar umarım |
|
Başa dön |
|
|
Anarchy_Atheism Dark Angel Trashzone
|
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 5:42 pm Mesaj konusu: |
|
böyle bir şeyi kesin rus metafizikçiler araştırıyorlardır _________________ Hiçbir şık doğru olmadığı için iptal edilen soru...
ÖSS Metal Müzik-2 Testi
Soru 28:Hangisi Gelmiş Geçmiş en iyi 5 Thrash albümünden biri değildir?
a)Darkness Descends
b)Pleasure to Kill
c)Terrible Certainty
d)Extreme Aggression
e)Endless Pain |
|
Başa dön |
|
|
metabolic DNA
|
Tarih: Pts Tem 26, 2010 10:03 am Mesaj konusu: |
|
Ya bu konuda bilmiyorum.. Mesela geçenlerde rejenarasyon ile ilgili olarak aklıma geldi. Mesela hep kertenkelelerin kuyruğpundan bahsediyorlar fakat bizde kendini tamamlayan kızımlar yok değil.. Mesela tırnak, kirpik ve kıl tüy de olsa bunlar kendilerini tamamlıyor ya da yerlerine yenileri çıkıyor. _________________ bin schon zu alt und zähl sie doch
|
Başa dön |
|
|
ToLiveIsToDie Forum Hayvanı
|
Tarih: Sal Tem 27, 2010 10:20 pm Mesaj konusu: |
|
metabolic demiş ki: | Ya bu konuda bilmiyorum.. Mesela geçenlerde rejenarasyon ile ilgili olarak aklıma geldi. Mesela hep kertenkelelerin kuyruğpundan bahsediyorlar fakat bizde kendini tamamlayan kızımlar yok değil.. Mesela tırnak, kirpik ve kıl tüy de olsa bunlar kendilerini tamamlıyor ya da yerlerine yenileri çıkıyor. |
kardeş sende hafiften "kafayı yemişlik" seziyorum. |
|
Başa dön |
|
|
metabolic DNA
|
Tarih: Çrş Tem 28, 2010 8:44 am Mesaj konusu: |
|
ImpLosioN demiş ki: | İlk mesajda anlatılan çoklu kişilik bozukluğudur, komayla bir alakası yoktur |
Neden? _________________ bin schon zu alt und zähl sie doch
|
Başa dön |
|
|
Anarchy_Atheism Dark Angel Trashzone
|
Tarih: Çrş Tem 28, 2010 9:43 am Mesaj konusu: |
|
neden kıl oluyosun diye sorcaktım vazgeçtim _________________ Hiçbir şık doğru olmadığı için iptal edilen soru...
ÖSS Metal Müzik-2 Testi
Soru 28:Hangisi Gelmiş Geçmiş en iyi 5 Thrash albümünden biri değildir?
a)Darkness Descends
b)Pleasure to Kill
c)Terrible Certainty
d)Extreme Aggression
e)Endless Pain |
|
Başa dön |
|
|
metabolic DNA
|
Tarih: Çrş Tem 28, 2010 9:48 am Mesaj konusu: |
|
ImpLosioN demiş ki: | Abi benim en kıl olduğum sorudur şu neden sorusu
Ne demek neden mk, bak gugıl amcaya, tanımlarına anlarsın |
E abi sen yazıyorsun işte bende sana neden diye sordum _________________ bin schon zu alt und zähl sie doch
|
Başa dön |
|
|
|