cenin Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Çrş Tem 21, 2010 10:32 am Mesaj konusu: ölü bebeklerim.... |
|
Sabahın 5'i soğuk bir duşun ardından yarı uyuşuk düşüncelerimle köşemdeyim... Beyaz kağıda dökebilmek için içimdeki siyahlığı... 3-5 ayrılığın acısını tetikliyor radyoda ki şarkı.. Kendimden ve hayatımdan nefret ediyorum bu sabahta tıpkı dünkü gibi... Bir liste yapıyorum ölümüne sebep olmak istediğim insanlar başlığı altında ve sadece gülümsüyorum... Kimler kimler gelip dokunmuş acıtmış şu lanet olası kalbimi.. Yüreğimden utanıyorum... Gözlerimden bir parça hayal dileniyorum ve direniyorum hayal dünyasının yalan perisine geçici mutluluğu bulaştırmasın diye yüzüme.. Akıp giden zamanın giderken unuttuklarından pişmanlık duyuyorum... Ayakta uyuyorum çevremdeki üvey sevgi bağışlayıcılarına karşı... Sayfa sayfa ölü bebeklerim... Geçmişin gereksiz duygularının eseri hepsi... Ve kara kaplı defterimin esiri... Çığlıklarını duyuyorum bazen kalbim acıyor... Örtbas ediyorum aşklarımı... Inançsızlığım kızartıyor yüzümü... Aşk sevgi mutluluk sözlükte anlamını aramaya değmeyecek kadar gereksiz kavramlar... Ahh lanet olası telefonum çaldı yine malesef mesgule aldım bugün kendimi... Gereksiz canlılar doluştu yine pencereme herşey kafamı karıştırıyor... Ve yine nefret ediyorum herkesten ve herşeyden ama önce kendimden...
_________________ ölmek bizi ölüm korkusundan azad eder... |
|