Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Dushatar Forum Hayvanı

Kayıt: Jun 30, 2008 Mesajlar: 1233 Nerden: hayatın durduğu yer
|
Tarih: Prş Tem 08, 2010 3:33 pm Mesaj konusu: Ataköy'de tüyler ürperten kedi katliamı |
|
İSTANBUL (İHA) - Alınan bilgiye göre; Ataköy 9. Kısım B-25 blok sakinleri, binanın yanındaki bahçede baktıkları kedilerin leşleriyle karşılaşınca büyük şok yaşadı.
Dehşete düşen apartman sakinleri, savunmasız kedilerin üzerine bilinçli olarak köpeklerin salındığını öne sürdü. Besledikleri 20 kedi ile bir kutu içerisinde bahçeye getirilen 5 kedinin üzerine köpeklerin salındığı iddiasını yineleyen apartman sakinleri, "Burası, bundan önce 10 defa daha bu katliama sahne oldu. Burada 25 tane kedi vardı. Bugün kedi katledenler yarın insan katlederler. Bu dünyada her canlı ortak yaşam hakkına sahiptir. Hiçbir canlı yok edilemez. Devletin hiçbir kurumu hayvanlarla yeterince ilgilenmiyor. Barınak adı altında toplama kampları var. Hayvana yapılan şiddetin bir adım ilerisi insana geçecektir" dedi.
video:
http://video.mynet.com/habervideo/Atakoy-de-Tuyler-Urperten-Kedi-Katliami/622817
tahminimce köpeklerini dövüşe hazırlayanların işidir. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
 |
WastingMyHate Bloodline

|
Tarih: Prş Tem 08, 2010 6:02 pm Mesaj konusu: |
|
Yahu tamam kabul edilebilir bir yanı yokta, kimsede çıkıp demiyor bu devlet insanlarıyla ilgileniyormu ki hayvanlarıyla ilgilensin? Tüylerin ürpermesi için herhangi bir devlet hastanesine gitmeniz yeterli. _________________ The Broadcast like their prayers went unanswered and ignored
god, like the rest of the world, just watched in silence |
|
Başa dön |
|
 |
bloodyslayer Forum Hayvanı

|
Tarih: Cum Tem 09, 2010 8:04 am Mesaj konusu: |
|
haklısın keşke tek eziyet hayvanlara olsa insanıda eziyet çekiyor _________________ Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında... |
|
Başa dön |
|
 |
KopuK Administrator

|
Tarih: Cum Tem 09, 2010 12:44 pm Mesaj konusu: |
|
yapılanın bir vahşet olduğu aşikarda anlayamadığım köpekler sayısı 8 10 tane olan kediyi nasıl yakaladı? kedilan bu yakalanması imkansız hayvan, bence o kediler daha önce öldürülmüş zehirlenip atılmış gibi geldi bana.. ve daha sonrası sokak köpeklerinin hışmına uğramış olabilir? yoksa fazlamu kurgu yaptım lan  _________________
▶ Daha fazlası için takipte kalın:👇
▶ Bizi Instagram'da takip edin:
https://www.instagram.com/metaltrnet
https://www.instagram.com/rockmagtr |
|
Başa dön |
|
 |
exsaddam Forum Hayvanı

|
|
Başa dön |
|
 |
SMITD Unutulan Adam

Kayıt: Sep 02, 2005 Mesajlar: 2420 Nerden: Ankara ve Diğerleri
|
Tarih: Cum Tem 09, 2010 6:28 pm Mesaj konusu: |
|
ImpLosioN demiş ki: |
Nedense pitbull genelgesinden sonra oldu bu olay  |
Mantıklı _________________ SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work |
|
Başa dön |
|
 |
Dushatar Forum Hayvanı

Kayıt: Jun 30, 2008 Mesajlar: 1233 Nerden: hayatın durduğu yer
|
Tarih: Cmt Tem 10, 2010 10:17 am Mesaj konusu: |
|
KopuK demiş ki: |
yapılanın bir vahşet olduğu aşikarda anlayamadığım köpekler sayısı 8 10 tane olan kediyi nasıl yakaladı? kedilan bu yakalanması imkansız hayvan, bence o kediler daha önce öldürülmüş zehirlenip atılmış gibi geldi bana.. ve daha sonrası sokak köpeklerinin hışmına uğramış olabilir? yoksa fazlamu kurgu yaptım lan  |
5 kedi kutu içinde gelmiş diğerleri kaçtıysa onlar ölmüştür.
ImpLosioN demiş ki: |
Nedense pitbull genelgesinden sonra oldu bu olay |
pitbulları karalama kampanyası  |
|
Başa dön |
|
 |
|