Dawn_Of_ReliC Kadath
|
Tarih: Pzr Hzr 20, 2010 7:27 pm Mesaj konusu: Drama - As in Empty Grave (2010) |
|
Sabah kaltığımda fark ettimki uzun zamandır Black Metal namına birşeyler dinlemiyorum. İçimde bir boşluk oldu sabah sabah. Akabinde ilk işim yeni ne var diye nette dolanmak oldu. Farklı bir kaç promo indirdikten sonra dinlemeye başladım. Tabi biraz paslanmanın vermiş olduğu kafa ağrısıyla Pure olanları eledim. Derken bu grubun albümü geçti elime. Araştırdım. Rusya - St. Petersburg civarından olduklarını görünce daha bir ilgimi çekti. Son dönemlerde Ruslardan çok kaliteli birşey görememiştim açıkçası. Dinlemeye başladım albümü.
"As in Empty Grave" grubun 5 senelik uğraşları sonunda ortaya çıkmış kesin çizgileri olan kaliteli bir albüm. Black Metal'in yanında Prograssive öğelerinide yoğunlukla duyabileceğiniz albümde ki tüm stüdyo işlemleri de grup elemanları tarafından gerçekleştirilmiş. Mix, mastering falan filan gibi. Yani anlayacağınız çok emek harcanmış bir albüm. Parçalara gelince bahsettiğim gibi yoğunlukla Prograssive öğeleride mevcut. Giriş için seçilen "About the meaning of the quest" çok kaliteli bir parça. Grubun yoğun ve katı melodileri albümün en büyük özelliği. Yüksek tonlarda riffler, kroslarla desteklenince baya dinlenilebilir olmuş. İşin içine klavye katmamaları da ektra bir artıları benim gözümde...
Detaylara gelince... Geçtiğimiz ay yayınlanan albüm toplamda 8 parçadan oluşuyor ve 2001'den beri aktif olan grubun 3. albümü. (biri live olmak üzere) Stockholm Necromorbus stüdyolarında kaydedilen albümün tüm prodüksiyonu az önce bahsettiğimiz gibi grup üyelerine ait... Black Devastation Records etiketiyle yayınlanan albümü mutlaka dinlemenizi tavsiye ederim.
Albüm parça listesi;
1. About the Meaning of the Quest 08:37
2. Around the Flame 07:01
3. Irae Nominem Tui 09:34
4. Possessed by Darkness 04:12
5. As in Empty Grave 06:41
6. In Hands of My Empire 07:11
7. Assault by Chaos Hysteria 04:45
8. Cold has Burst to Me 08:52
Grup Kadoru;
Vindsarg - Vocals, Gitar
Serg - Gitar
Torden - Bass
Dym - Davul _________________ Bir sen, bir ben, bir de köpek!
|
|