vampirequail Sebil-i Sübyan
|
Tarih: Pts May 10, 2010 8:37 pm Mesaj konusu: Satılık 1997 Japon Ibanez RG550 Limited Edition |
|
İlanı arkadaşımın adına açıyorum direk copy paste yapıyorum aşağıda tüm ulaşım bilgileri v.s mevcuttur
Gitar 1997 Japon üretimi ve Limited Edition seridir. Abanoz tuşe ve ıhlamur gövde.Naturel Finish...
Teknik Özellikler:
Gövde:American Basswood
Sap:Mapple
Tuşe:Abanoz
Köprü:Floyd Rose Lo-Edge Pro
Perde Sayısı: 24
Burgular:Gotoh
Köprü Manyetiği:Fly DC / AC (özel yapım oldukça yüksek output a sahip özel bir manyetik)
Middle Manyetiği:Dimarzio Evo
Sap Manyetiği:Dimarzio Evo(DP 159)
Boya:Boyası sökülmüş durumdadır.Naturel Finish uygulanmıştır. Resimlerde görülebileceği gibi muazzam bir görüntüsü var. Boyatmayı hiç düşünmedim ve alan arkadaşında bu relic görüntüyü kaybetmek isteyeceğini sanmıyorum...
Gitar çok özel bir gitar. Ibanez' in ürettiği nadide ABANOZ TUŞE ibanezlerden, ve gitar hakkında önemli bir dipnot son 4 perde scalloped ettirilmiş durumdadır. Bu durum Solo larda çok işe yarar bir etken. Gitarı alıcak olan arkadaş içinde son bir bakım için Luthier a götüreceğim ve onun istediği ayarlarla teslim edeceğim, bu arada Potlar-Switch-Jack girişi değiştirilmiştir, gitarın yanında kaliteli birde GigBag hediye edeceğim
Fiyat : 1200 TL nakit pazarlık payı mevcuttur takas tekliflerine açığım
Mail: [email protected]
Cep: 0536 338 39 99
|
|