Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
metalgamer Geçerken Uğrayan
|
Tarih: Prş May 06, 2010 6:39 pm Mesaj konusu: Grup Arıyorum |
|
Merhaba
2005den beri vokallikle ilgileniyorum.Bundan önce bir çok grupla çalıştım., Tarz kısıtlaması yapmasam da Hard'n Heavy ve thrash vokale daha yakınım.Eğlenebileceğim, hayatıma tad katacak ancak müziği sadece zevk için yapacak bir grup arıyorum.Elbette sahnesiz olmaz, ancak sahne eğlenmek için araç olmalı.
Yaşım 28 yaş farkı fazla gözetmiyorum, sadece müzikten haz alan, bunu severek yapan insanlar arıyorum.(Ancak henüz lise çağlarında olan arkadaşlarla da olabileceğini sanmıyorum)
[email protected] mail adresim ilgilenen arkadaşların maillerini bekliyorum. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
|
SMITD Unutulan Adam
Kayıt: Sep 02, 2005 Mesajlar: 2420 Nerden: Ankara ve Diğerleri
|
Tarih: Pzr May 09, 2010 10:25 pm Mesaj konusu: |
|
Şehir Belirtmemişsin yada ben fark edemiyorum. _________________ SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work |
|
Başa dön |
|
|
metalgamer Geçerken Uğrayan
|
Tarih: Cmt May 15, 2010 11:39 am Mesaj konusu: |
|
Pardon Arkadaşlar İstanbul-Fulya |
|
Başa dön |
|
|
harunureten Geçerken Uğrayan
|
Tarih: Cmt Ksm 27, 2010 11:16 pm Mesaj konusu: |
|
2 gitarist ve davulcuyuz .1 aydır birlikteyiz 2 basçı ve 2 vokal denedik mennun kalmadık .ben 26 yaşındayım diğer 2 arkadaş da 24 yaşındalar.şu anda çaldığımız şarkıları yazayım .sepultura refuse resist megadeth a tout le monde judas breaking the law metallica for whom the bell tolls iron maiden wasting love iced earth dark saga i died for you skid row 18 and life .....heavy ve thrash çalmayı istiyoruz .ben harun düşünürsen mailim [email protected] |
|
Başa dön |
|
|
Belorin Forum Hayvanı
|
Tarih: Çrş Arl 08, 2010 11:51 pm Mesaj konusu: |
|
hey emo ... _________________ Death, Gore, Grind. |
|
Başa dön |
|