Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Belorin Forum Hayvanı
|
Tarih: Sal Nis 13, 2010 3:25 pm Mesaj konusu: |
|
bi hacklersek bi tarafına koruz gibime geliyor _________________ Death, Gore, Grind. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
|
SilentDarkness Obituary FAN
|
Tarih: Sal Nis 13, 2010 3:43 pm Mesaj konusu: |
|
Belorin demiş ki: | bi hacklersek bi tarafına koruz gibime geliyor |
feysbuku kmse hackleyemez adamlarda hayal edemeyecegimz kadar guvenlk vardır |
|
Başa dön |
|
|
Belorin Forum Hayvanı
|
Tarih: Sal Nis 13, 2010 3:45 pm Mesaj konusu: |
|
ülen açıksız sistem yoktur. Google bile hacklendi ^^ _________________ Death, Gore, Grind. |
|
Başa dön |
|
|
exsaddam Forum Hayvanı
|
Tarih: Sal Nis 13, 2010 8:15 pm Mesaj konusu: |
|
facebook u hackleyen mitnick in yanına ismini yazdırır ahanda o kadar diyorum. _________________ http://exsaddam.mybrute.com
|
|
Başa dön |
|
|
SMITD Unutulan Adam
Kayıt: Sep 02, 2005 Mesajlar: 2420 Nerden: Ankara ve Diğerleri
|
Tarih: Sal Nis 13, 2010 9:56 pm Mesaj konusu: |
|
Bir gün gelecek Facebook'da tahtından olacak... _________________ SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work |
|
Başa dön |
|
|
karaphum Seçici Geçirgen
Kayıt: May 31, 2007 Mesajlar: 647 Nerden: Senin geldiğin yerden
|
Tarih: Sal Nis 13, 2010 10:12 pm Mesaj konusu: |
|
Bir ara mynet için de hacklenemez denmişti emmeeee..... _________________ Şu anki hislerin, oluşmakta olanın mükemmel yansımasıdır.
Emerson |
|
Başa dön |
|
|
karaphum Seçici Geçirgen
|
Tarih: Sal Nis 13, 2010 11:10 pm Mesaj konusu: |
|
bir ara iddalıydılar da ondan şeettim...
onu bunu anlamam ikiz kuleler bile yıkıldı facebook hayli hacklenir:D _________________ Şu anki hislerin, oluşmakta olanın mükemmel yansımasıdır.
Emerson |
|
Başa dön |
|
|
_skinless_ Randomly Raped Rectum
|
Tarih: Çrş Nis 14, 2010 12:08 am Mesaj konusu: |
|
yaa hack lense bile okadar insanın bedduasını alırsın tuvalette sıcarken carpılırsın bak demedi deme _________________ paran varsa range rover paran yoksa game over
http://www.fuckitter.com |
|
Başa dön |
|
|
Dawn_Of_ReliC Kadath
|
Tarih: Çrş Nis 14, 2010 12:39 pm Mesaj konusu: |
|
Dünyanın en gereksiz sitesi. Akrabalarım okul arkadaşlarım beni bulmasın a.k bulmalarını istesem zaten arar sorardım. Gereksizlikler silsilesi. _________________ Bir sen, bir ben, bir de köpek!
|
|
Başa dön |
|
|
SMITD Unutulan Adam
Kayıt: Sep 02, 2005 Mesajlar: 2420 Nerden: Ankara ve Diğerleri
|
Tarih: Çrş Nis 14, 2010 12:46 pm Mesaj konusu: |
|
Beni isteselerde pek bulamazlar _________________ SMITD HER HAKKI SAKLIDIR
Kirâmen kâtib-în
Fem
Work |
|
Başa dön |
|
|
Belorin Forum Hayvanı
|
Tarih: Çrş Nis 14, 2010 5:45 pm Mesaj konusu: |
|
google a index atıldı 45 dakka gitti. Gerçi o zaman şu anki kadar çok yedek sunucuları varmıdı bilmiyorum ama . Taklaya geldi . Facebookda olabilir. gerçi SMITD ın dediği gibi gün gelicek oda takla olcak. Şu anda gene çok fazla arkadaşlık vs. sitesi var. Yonja popülerken o bile takla oldu. Myspace Türkler için hergünlük uğraş halinden çıktı . Eh Genede Giderleri var _________________ Death, Gore, Grind. |
|
Başa dön |
|
|
karaphum Seçici Geçirgen
|
Tarih: Çrş Nis 14, 2010 8:32 pm Mesaj konusu: |
|
Dawn_Of_ReliC demiş ki: | Dünyanın en gereksiz sitesi. Akrabalarım okul arkadaşlarım beni bulmasın a.k bulmalarını istesem zaten arar sorardım. Gereksizlikler silsilesi. |
aynen...etrafımdaki herkes facebook kullanıyor. Kullanmayan bi ben varımdır.. Önceden "Telefonunu versene" derken sonra "MSN'ini versene" lafı çıktı. Şimdi de "Face'in ne" demek moda.... Bir de sorduğum zaman "Tamam o kadar övüyorsun. Nesi ilginç bu sitenin arkadaş?", aldığım cevap ilk başlarda gülünç olmasına karşın sonradan tiksindirici bir hal almaya başladı.
"Ya abi Face'de ilkokul arkadaşlarımı hatta bilmediğim akrabalarımı buldum. Dahası (bilmem kim ünlüyle) birebir konuşuyorum."
yorum sizin _________________ Şu anki hislerin, oluşmakta olanın mükemmel yansımasıdır.
Emerson |
|
Başa dön |
|
|
FallenLeaves Anarchist
|
Tarih: Prş Nis 15, 2010 9:03 am Mesaj konusu: |
|
hadileyyynn sizin iş yerinde canınız sıkılmamış hiç bu kadar çok insana oturduğum yerden sataşabilceğim bi interaktif ortam çıkana kadar en iyisi bu _________________ www.psyradio.fm |
|
Başa dön |
|
|
Dawn_Of_ReliC Kadath
|
Tarih: Prş Nis 15, 2010 9:23 am Mesaj konusu: |
|
FallenLeaves demiş ki: | hadileyyynn sizin iş yerinde canınız sıkılmamış hiç bu kadar çok insana oturduğum yerden sataşabilceğim bi interaktif ortam çıkana kadar en iyisi bu |
Sktr lan sanal sapkın _________________ Bir sen, bir ben, bir de köpek!
|
|
Başa dön |
|
|
karaphum Seçici Geçirgen
|
Tarih: Prş Nis 15, 2010 9:50 am Mesaj konusu: |
|
FallenLeaves demiş ki: | hadileyyynn sizin iş yerinde canınız sıkılmamış hiç bu kadar çok insana oturduğum yerden sataşabilceğim bi interaktif ortam çıkana kadar en iyisi bu |
Oturduğun yerden sataşmak kolay. Sıkıyorsa yüzyüze sataş herşey sanal herşey _________________ Şu anki hislerin, oluşmakta olanın mükemmel yansımasıdır.
Emerson |
|
Başa dön |
|
|
Skullchukka Kozmik Tesadüf
Kayıt: Sep 25, 2005 Mesajlar: 2869 Nerden: Japonya / Hollanda
|
Tarih: Prş Nis 15, 2010 12:24 pm Mesaj konusu: |
|
Facebooktan nefret eden arkadaslari anlamiyorum Benim de cevremde var 3-4 tane bu insanlardan ve cidden kavrayamiyorum. Kimisi facebooku arkadas bulma sitesi zannediyor, kimisi yok ben ilkokul arkadasimi bulucam diye giriyor.. Tamam kabul ben de ilkokul arkadasimi buldugumda sevinmistim ama sitenin (benim icin) en kullanisli yani sundugu genis ag yelpazesidir.
Hayir sapiklar eklemesin istiyorsan bunun 2 tiklik isi var. Adim listede ciksin istemiyorum diyorsan o da kolay. Ama nedir bu nefret yani "HAYIR KESINLIKLE ALMAM ABI" falan anlam veremiyorum. Kimse size demiyor ki 'oglum bu cok moda senin de uyum saglaman lazim'.. Yoksa diyorlar mi? Salak onlar o zaman bakmayin
Ozellikle universite networkunde faydasini cok gordum, hala goruyorum. Toplantilardan eventlere, son gelismelerden konserlere kadar her seye ulasmak o kadar kolay ki...
Bence asil gicik olan, butun arkadas cevrenin katilmasini istedigin bir evente faceden herkesi cagirip, facebooku olmayanlara ayrica mail - mesaj atmak... Benim gorusum tabi. _________________ At which speed must I live to be able to see you again...?
Higurashi & Umineko Türkçe Altyazıları - Furude Project |
|
Başa dön |
|
|
MolokoVellocet Geçerken Uğrayan
|
Tarih: Prş Nis 15, 2010 10:00 pm Mesaj konusu: |
|
her sistemin bir açığı vardır önemli olan onu bulabilmektir.
çok güvenli diyorlar keko yazılımcıları geçen gün güvenliği yükseltcez diye yarım saat süreyle herkesin mail adresini otomatik olarak görünür yapmışlar(:
bilgi kirliliği ve güvensiz bir ortam yaratan bir oluşum.
ama sanırım insanların böyle birşeye ihtiyacı varmış -yada bu ihtiyacı yaratmışlar- ki 400milyon üye az bişey değil yani osursam aynı anda amerika ingiltere japonyadan insanların haberi olcak çok steril bir ortam değil yani(: _________________
Now Youve Got Something to Die For! |
|
Başa dön |
|
|
karaphum Seçici Geçirgen
|
Tarih: Cum Nis 16, 2010 11:27 am Mesaj konusu: |
|
Her bilgiye face den ulaşılıyor bu mudur yani Bilmem kimin osurması tısırması çok önemli bilgi tabi. Tamam güzel yanları da vardır yoktur demem diyemem de salaklık olur. Kullananları yadırgamıyorum. İnsan neyden haz alıyorsa ona yönelir. Ben haz almadığım için kullanmıyorum. Kullananlara saygım var. Sadece, kullanan kişilerin "Neden kullanıyorsun?" sorusuna verdikleri yanıtları ilginç..
Ha bir de şu maile gelen davetler var bilmem kim seni facebook'a davet ediyor bıdıdı bıdıdı amaaaan koy dötüne _________________ Şu anki hislerin, oluşmakta olanın mükemmel yansımasıdır.
Emerson |
|
Başa dön |
|
|
sound Sound Of Hannibal
Kayıt: Aug 01, 2005 Mesajlar: 3976 Nerden: İstanbul-İzmir-Ankara
|
Tarih: Cum Nis 16, 2010 4:44 pm Mesaj konusu: |
|
ben facebook ile yaşayan insan tanıyorum
tadında bırakmak en güzeli her şeyi ama bazen gelen grup davetlerine ayar oluyorum.
işte şunun için bu kadar kişi olalım falanlar neyse de
işte acil kanamalı hasta için bilmem ne kan aranıyor...gibi bir şeyler gördüm ben bir hafta önce İnsanlar facebook ta kan arıyorlar... saçmalık _________________ <a href="http://about.me/cagrisarap">Kimdir? Nedir?</a>
<a href="http://sarapdunyasi.wordpress.com">Şarap mı dedin?</a> |
|
Başa dön |
|
|
karaphum Seçici Geçirgen
|
Tarih: Pzr Nis 18, 2010 9:59 am Mesaj konusu: |
|
Ya yok alayı karı kız için dünyanın heryerinden renk renk çeşit çeşit manita yapmak için bilmez miyim peheeyy _________________ Şu anki hislerin, oluşmakta olanın mükemmel yansımasıdır.
Emerson |
|
Başa dön |
|
|
|