Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Taypan Gore-Grind
|
Tarih: Pts Tem 19, 2010 3:17 pm Mesaj konusu: |
|
zamanında çok dinledim tarzlarında gerçektende iyiler bunun yanında son albümlerinde bir bozulma olsada hala gitarlar gazdır. ama herkes en sertinden metalci olduğundan şu aralar popülerliğini kaybetti sanırım |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
|
HeiroftheMetaL Veled-i METAL
|
Tarih: Cmt Ekm 09, 2010 8:20 am Mesaj konusu: |
|
<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LPstVNbFI9o&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LPstVNbFI9o&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></embed></object> |
|
Başa dön |
|
|
Lightning_Sword666 Geçerken Uğrayan
|
Tarih: Pts Ksm 29, 2010 8:59 pm Mesaj konusu: |
|
gelmiş geçmiş en iyi metal grubudur. yalnız 2007 albümleri sonrasında işi sadece piyasacılığa döken, kaybettikleri üretkenliklerini 'değiştik' adı altında satmaya çalışan bir grup olmuştur. buna rağmen meteora ve hybrid theory nedeniyle gelmiş geçmiş en iyi albümlerdir, bunları kimse reddedemez. |
|
Başa dön |
|
|
AurorA Forum Ablası
|
Tarih: Pts Ksm 29, 2010 11:09 pm Mesaj konusu: |
|
gelmiş geçmiş en iyi metal grubu benzetmesi biraz fazla kaçıyor bence... gelip geçtiklerine katılıyorum... ama metal grubu oldukları konusunda şüphelerim var... _________________ Ben de insanım lan!
|
|
Başa dön |
|
|
sound Sound Of Hannibal
Kayıt: Aug 01, 2005 Mesajlar: 3976 Nerden: İstanbul-İzmir-Ankara
|
Tarih: Pts Ksm 29, 2010 11:54 pm Mesaj konusu: |
|
Sınıyormusun evlat bizi? diyecem ama sonra buradan ikili münakaşalara girmeyin diyeceksiniz o yüzden susuyorum _________________ <a href="http://about.me/cagrisarap">Kimdir? Nedir?</a>
<a href="http://sarapdunyasi.wordpress.com">Şarap mı dedin?</a> |
|
Başa dön |
|
|
Lightning_Sword666 Geçerken Uğrayan
|
Tarih: Sal Ksm 30, 2010 1:25 am Mesaj konusu: |
|
tabularınızın yıkılmasından rahatsızlık duyuyorsanız bu sizin sorununuz, benim değil. |
|
Başa dön |
|
|
sound Sound Of Hannibal
Kayıt: Aug 01, 2005 Mesajlar: 3976 Nerden: İstanbul-İzmir-Ankara
|
Tarih: Sal Ksm 30, 2010 10:33 am Mesaj konusu: |
|
Tabu ayrı bir şey bilgisizlik ayrı birşey. _________________ <a href="http://about.me/cagrisarap">Kimdir? Nedir?</a>
<a href="http://sarapdunyasi.wordpress.com">Şarap mı dedin?</a> |
|
Başa dön |
|
|
Teddy Halkın Emosu!
Kayıt: Nov 13, 2010 Mesajlar: 757 Nerden: istanbul-tekirdağ
|
Tarih: Sal Ksm 30, 2010 12:07 pm Mesaj konusu: |
|
Az once son albumlerini dinledim.Onceki albumleriyle aynı modda fakat,bi kac parcada daha bi sert havadalar.Chester bennington yine screamlerini konusturmus.Blackout örneginde gördüğümüz üzere,en beğendigim parcalarından.Ayrıca Mike Shinoda nın rapper kariyerinin etkisini hala Linkin Park ın Nu-metal kimliğini düşey yönde etkilemeye devam ediyor.Rap sounduyla yapilan bi kac elektronik beslemeyle editlenmiş parcalar kulağa hoş gelsede eski Linkin Park ı aratmıyor değil.En basından beri iddia ederim ki herkes de bana destek cikiyordur eminim,chester olmasa linkinpark bi hic.Ayrıca iki solistin de ayrı calısmaları var,Mike in Fort Minor rap soundlu,Chester in Dead By Sunrise ile Lp tipi rapten daha uzak bi sound.Let Down ile ilk klliplerini gectigimiz yıl yayınlamıslardı. _________________ Azıma sıcıyım.evet yapayim bunu.
|
|
Başa dön |
|
|
Dawn_Of_ReliC Kadath
|
Tarih: Sal Ksm 30, 2010 1:08 pm Mesaj konusu: |
|
Lightning_Sword666 demiş ki: | tabularınızın yıkılmasından rahatsızlık duyuyorsanız bu sizin sorununuz, benim değil. |
Bak güzel kardeşim seni bir kez uyaracağım sadece. Onca müzik eleştirmeni burada 10 15 senedir bu müzikle uğraşan dinleyen ve yazan adamlar Linkin Park'ı öncelikli olarak "Rock" adı altında değerlendirirken sen gelmişsin "Dünyanın en iyi Metal grubu" diyorsun.
İkincisi "En iyi" kelimesi göreceli bir kavramdır. Sen en iyi olduklarını iddia ediyorken başkalarının karşıt görüşte olması seni gocundurmamalı. Hatta onuda geçtim sanki bir tek bu işi bilen senmişsin gibi "Tabularınızı yıktım" şekillerine hiç gerek yok. Emin ol burada ciddi anlamda yazan insanların hepsi Linkin Park'ı da Metallica'yı da senden çok daha net bilirler.
İnsanlarla sidik yarışına girme. Amacın biraz bişeyler öğrenmek olsun kendi bildiklerini dayatmak değil. Fikrini sunarsın karşı çıkanıda düşman olarak görmezsin. İnternet gibi bir kaynak var elinin altında. Buradakilere güvenmezsen kaynak istersin nerede yazıyor yada nerden kanıtlanabilir diye. Ama öyle ben kralım, benim dediğim doğrudur havalarına girersen verirler eline Mahsun Kırmızıgül albümünü gönderirler... Alem buysa kral sensin diye takılır durursun. _________________ Bir sen, bir ben, bir de köpek!
|
|
Başa dön |
|
|
KopuK Administrator
|
Tarih: Çrş Eyl 11, 2024 6:53 pm Mesaj konusu: |
|
Linkin Park yeni vokalisti, yeni albümü ve turneyi duyurdu, ayrıca yeni bir şarkı yayınladı.
Linkin Park yeni bir vokalist ve yeni bir davulcu ile resmen geri döndü. Albümlerini duyurdular ve belirli şehirlerde konserler verecekler...
Grubun yeni solisti daha önce Los Angeles merkezli rock grubu Dead Sara'nın bir üyesi olarak tanınan Emily Armstrong; Linkin Park'ın ayrıca grubun Rob Bourdon'un yerini alan Colin Brittain adında yeni bir davulcusu var. Grubun geri kalan üyeleri prodüktör Mike Shinoda, gitarist Brad Delson, DJ Joe Hahn ve 1996 yılında Agoura Hills'te grubu kuran basçı Phoenix.
Linkin Park, Bennington'ın Palos Verdes Estates'teki evinde intihar ederek ölmesinden sadece iki ay önce çıkan 2017 tarihli “One More Light ‘tan bu yana ilk albümü olan 11 parçalık yeni albümü ’From Zero ”yu 15 Kasım'da yayınlayacak.
Albümün ilk single'ı “The Emptiness Machine” Perşembe günü yayınlandı. |
|
Başa dön |
|
|
KopuK Administrator
|
|
Başa dön |
|
|
|