Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Freddy_myers Forum Hayvanı
Kayıt: Aug 18, 2008 Mesajlar: 1820 Nerden: Köy hizmetlerinin karşısındaki villalar var ya, oranın arkasındaki Apartman
|
Tarih: Cmt Ksm 28, 2009 5:20 pm Mesaj konusu: |
|
taner abi.. Bu ne yaa bunaldım terbiyesizim. 100 verdim _________________ it can't rain all the time |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
|
Skjaldmaer ss...
|
Tarih: Cmt Ksm 28, 2009 5:46 pm Mesaj konusu: |
|
bu başlığı arıyodum
Tristesse Hivernale ,Le Secret biraz black tarzını anımsatsada Souvenirs D’un Autre Monde albümü blackten ziyade post-rocktır.. Taner'de öyle söylemiş...
ben Souvenirs D’un Autre Monde albümündeki tüm parçalarını seviyorum _________________ boris olshansky |
|
Başa dön |
|
|
Skjaldmaer ss...
|
Tarih: Cmt Hzr 12, 2010 10:00 pm Mesaj konusu: |
|
écailles de lune albümünü edindim sonunda, baktım gayet başarılı; tarzlarından kaymamışlar.. tristesse hivernale ve douvenirs d’un autre monde'nin sentezi bi albüm olmuş. _________________ boris olshansky |
|
Başa dön |
|
|
bindokuzyuz84 Forum Hayvanı
|
Tarih: Çrş Hzr 16, 2010 8:28 pm Mesaj konusu: |
|
alcest yolundan şaşmıyor.. ne hoş !
gözlerim kapalı, kulaklarımda Alcest..
Écailles de lune (pI) ardından pII, sonrasın da Percées de lumière ve Sur l'océan couleur de fer ...
Allah belamızı veriyor be.. _________________ ..Notalarına yaklaş aşkın ! |
|
Başa dön |
|
|
metalwarriorsbydn Veled-i METAL
|
Tarih: Prş Hzr 17, 2010 1:08 am Mesaj konusu: |
|
Doom da 2 grup dinlerdim 3 oldu. _________________ Ben emekli Kerem im
Aslım dijital olmuş
http://bit.ly/kdsVC1 |
|
Başa dön |
|
|
Sauber Geçerken Uğrayan
|
Tarih: Pzr Tem 18, 2010 10:23 am Mesaj konusu: |
|
anguish demiş ki: | Souvenirs D'un Autre Monde..... artık güzel diyemiyorum fazlasıyla acı verenlerden yana parçalar ...
yanıltmadın yine hoş bi tadı olan bi tarz ...
biraz daha dinleyip sindirmek istiyorum ... |
Freddy_myers demiş ki: | taner abi.. Bu ne yaa bunaldım terbiyesizim. 100 verdim |
Yahu tüm yorumları okudum, herkes demiş acı veriyor, bunalım şarkısı, yok zehir ediyor hayatı, yok doom. Neige'den hiçbirşey anlamadığınız belli. Başka bir dünyaya götürür, rüyalarınızı hayallerinizi gösterir, çocukluğunuza götürür, acılarınızı unutturur Alcest şarkıları. Ne alaka acı, intihar, üzüntü.
anguish demiş ki: | Bide sen askere gidecen , sen yokken kim haberdar edecek bize bu grupları ... |
Ben varım
ImpLosioN demiş ki: | Telefonum da çaldı da bir gülümsetti gene
30 Apr 2011 20:00
Ragnarök Festival Lichtenfels, -, GERMANY
Tek etkinlik bu şu anda myspace sayfalarında gözüken..
Candır canandır.. |
Alcest kaç aydır (sanırım Mart'tan beri) turda. Amerika'yı gezdiler, kaç ülkeyi gezdiler. Ve tek etkinlik bu değil, tur devam ediyor.
Neyse bu grup için fazla söylenecek söz yok. Kalitesi belli. Neige'in diğer projelerine de göz atın derim ben. |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Çrş Tem 28, 2010 12:01 am Mesaj konusu: |
|
göz atmayın , isim vereyim
Lantlôs..
yine Neige, başlık açılması farz oldu _________________ ..Notalarına yaklaş aşkın ! |
|
Başa dön |
|
|
comfortinBRUTALiTY Forum Hayvanı
|
Tarih: Çrş Tem 28, 2010 10:22 pm Mesaj konusu: |
|
Sauber demiş ki: |
Yahu tüm yorumları okudum, herkes demiş acı veriyor, bunalım şarkısı, yok zehir ediyor hayatı, yok doom. Neige'den hiçbirşey anlamadığınız belli. Başka bir dünyaya götürür, rüyalarınızı hayallerinizi gösterir, çocukluğunuza götürür, acılarınızı unutturur Alcest şarkıları. Ne alaka acı, intihar, üzüntü. |
sevindim bunu söyleyen idrak eden biri olmasına. üstte de biri doom demiş her neyse selamlar sauber sana. _________________ dm.wasp.gen.tr |
|
Başa dön |
|
|
Livy Geçerken Uğrayan
|
Tarih: Cmt Ksm 06, 2010 4:36 pm Mesaj konusu: |
|
bugün dinledim baştan aşağı en son albümlerini her defasında müthiş hisler içersine sokuyor hele şarkı sözleri mükemmel _________________ silah taşımayı düşünmeyen vahşi insanlar yaşayamazlar! |
|
Başa dön |
|
|
Klaus-Katalyst Forum Hayvanı
Kayıt: Apr 13, 2007 Mesajlar: 1499 Nerden: Isla de Muertos, In The Middle of Nowhere
|
Tarih: Pts Ksm 08, 2010 3:05 am Mesaj konusu: |
|
bu türe ısınamadığımı itiraf ediyorum.. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
TheAutumnElegy Geçerken Uğrayan
|
Tarih: Cmt Ksm 13, 2010 9:11 pm Mesaj konusu: |
|
Mükemmel hisler yaşatan parçalara sahip. Neige _________________ ohhhhh
Its our end,death,fading...
Without any reason
Without any guerdon and sin
Why???
Why???
Where is my hope???
Where is heaven???
Where is hell???
ohhhhh
There is nothing, just darkness
|
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Cum Ekm 21, 2011 10:04 pm Mesaj konusu: |
|
fransadan çok melankolik gruplar çıkıyor ki neredeyse çoğunda Neige'nin parmağı var. _________________ ..Notalarına yaklaş aşkın ! |
|
Başa dön |
|
|
KopuK Administrator
|
Tarih: Cum Ağu 02, 2024 9:34 pm Mesaj konusu: |
|
Fransız ‘blackgaze’ ikilisi ALCEST, ‘başka bir dünyanın müziğini’ İstanbul’a getiriyor!
Fransa’nın önemli gruplarından biri olan ve kimseye benzemeyen sound’larıyla geniş bir dinleyici kitlesini peşinden sürükleyen blackgaze grubu ALCEST, Epifoni organizasyonuyla 26 Ekim 2024 gecesi If Performance Hall sahnesinde olacak.
Black metal, post-rock ve shoegaze müzik türünü bir araya getiren ve blackgaze adıyla anılan bu tarzın öncüsü olan Alcest, Fransız müzisyen Neige’in solo projesi olarak 2000 yılında hayata geçti. Çok yakında yayınlayacaklarını açıkladıkları yeni albümleri 'Les Chants de l’Aurore 'in turnesi kapsamında 7 yıl aradan sonra ülkemize gelecek olan grup, yeni şarkılarını da bu konserde ilk kez canlı olarak seslendirecek.
İlk kurulduğu yıllarda üç kişiden oluşan grup, daha sonra shoegaze tarzına geçmesiyle birlikte iki kişi olarak yoluna devam ediyor. My Bloody Valentine, Slowdive, Ride gibi gruplardan ilham alan, bu türü coldwave’in ve post-rock’ın armonileriyle buluşturan grup, metal müzik türünü de çizgisinde tutmasıyla biliniyor. |
|
Başa dön |
|
|
|