Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
samuelbeccc Geçerken Uğrayan
|
Tarih: Sal Tem 19, 2016 6:24 pm Mesaj konusu: Metal dinleyici kitlesi |
|
metal müziğin dinleyici kitlesi gerek dünyada gerekse türkiyede 15-20 yaş arası ergenlerden oluşuyor sanırsam. şimdilik iyi bir dinleyiciyim fakat fiile geçmeyi düşünüyorum. aklımdaki soru ise; metal gruplarının ömrü nedir? şimdi liseliyim fakat 25 yaşından sonra metalle uğraşılır mı? daha doğrusu metal ortamının çoluk çocuktan ibaret olduğu algısı ne kadar doğru?[/u] |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
|
Proserpina Phlegethon
|
Tarih: Sal Tem 26, 2016 11:38 am Mesaj konusu: Re: Metal dinleyici kitlesi |
|
samuelbeccc demiş ki: | metal müziğin dinleyici kitlesi gerek dünyada gerekse türkiyede 15-20 yaş arası ergenlerden oluşuyor sanırsam. şimdilik iyi bir dinleyiciyim fakat fiile geçmeyi düşünüyorum. aklımdaki soru ise; metal gruplarının ömrü nedir? şimdi liseliyim fakat 25 yaşından sonra metalle uğraşılır mı? daha doğrusu metal ortamının çoluk çocuktan ibaret olduğu algısı ne kadar doğru?[/u] |
Tam zamanında gelmişim.
Yıllar sonra metaltr'yi hatırladım ve geçmişime bir göz atmak için giriş yaptım. Şaka değil, tam 10 yıl önceymiş benim sabah akşam burada takılmalarım, metal hakkında konuşmalarım, eğlencelerim, arkadaşlıklarım. 10 yıl. O zaman 17 yaşındaydım.
Soruna gelecek olursak, ben de bilmiyorum o zamanlar burada sabahladığım insanlar nerede ne yapıyor, hala metal dinliyor mu. Bana soracak olursan ben baya deep house, elektronik, dub, techno dinleyicisiyim şu an, festivallerde sabaha kadar dans ediyorum.
Sana da zaman gösterecek _________________ He came to rock...And rocked like no one other with the heart twice the size of Texas,our beloved brother,companion,mentor,idol,and friend...We love you Dime...Until we meet again |
|
Başa dön |
|
|
ImpLosioN InsensitivE
|
Tarih: Pts Ağu 08, 2016 2:14 pm Mesaj konusu: |
|
Senin yazını okurken arkada çalan; Noordpool Orchestra - Weird Fishes
Sanırım cevap yeterli. |
|
Başa dön |
|
|
kill_the_king Forum Hayvanı
|
Tarih: Cmt Ksm 12, 2016 8:29 pm Mesaj konusu: |
|
dostum, 25 yaşındayım ve hâlâ dinliyorum
ulan şaka bir yana profilimde hâlen 15 yaşımdaki fotoğraf var. öhm, neyse.
eskisi kadar radikal değilim. ergenlik yıllarımda metal benim için bir kimlikti, onu kıyafetimle, takılarımla, konuşmalarımla, bütün varlığımla yansıtmam gerektiğini düşünüyordum. hatta rap dinleyenleri falan neredeyse düşman olarak kodlamıştım. bugün baktığımda çok komik geliyor.
metal hâlâ tutkuyla dinlediğim bir müzik. 7 yıl sonra girip başlığınla karşılaşınca zaman tüneline girmiş gibi oldum
neyse, sen bu tür şeyleri düşünme. dinlediğin müzik hoşuna gidiyorsa dinle, bu kaygıların gereksiz olduğunu anlıyorsun. _________________ Acayip boktan işler. |
|
Başa dön |
|
|
slayeeer Forum Hayvanı
|
Tarih: Çrş Ksm 16, 2016 2:11 pm Mesaj konusu: |
|
bende az önce, ulan metaltr hala varmı acaba diyerek gireyim dedim, baktım güncel başlık var çok şaşırdım
evet bende tam 10 yıl önce buradaki inanılmaz forum muhabbbetleriyle sabahlayan tayfadaydım, metal müziği bnde günlük yaşantıma yansıtırdım, bileklikler, t-hsirtler, küperler ... şu an 28 yaşındayım, o zamanalar dinlediğim herşeyi hala dinliyorum, hatta yelpaze daha da genişledi müzik türleri olarak lakin o festival senin bu konser benim kısmı hemen hemen bitti, sadece arkadaşlarla plan yapıp vazgeçiyoruz düşünüyorum da o zamanlar festivallerde en öne geçicez diye o izdihama rağmen sonuna kadar ilerlemeye çalışmak, yapılan pogolarda yutulan toz, alınan hasarlar, sallamaktan müthiş ağrıyan boyun, hiç olmayan uyku şu an sakin bir kamp yerinde hamakta yatarken kulaklılarımı takıp dinlemek sarım çok daha keyifli. velhasıl dinleyici kitlesi var ama, bunu gösteren yaş aralık gençlik _________________ Tadımlık Zevkler... |
|
Başa dön |
|
|
antiquesh OrionTurk
|
Tarih: Cum Oca 06, 2017 8:39 pm Mesaj konusu: |
|
Ne yıllardı be |
|
Başa dön |
|
|
EnesSyh Death Metal
|
Tarih: Pts Eyl 11, 2017 8:39 am Mesaj konusu: |
|
selamlar _________________ Hayat bok çukurudur hacı. |
|
Başa dön |
|
|
emina Sitenin Delisi
|
Tarih: Cmt Arl 05, 2020 12:12 pm Mesaj konusu: Eskilerden kim kaldı ki ... |
|
Doom aşılama mekanım _________________ ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢَ There is no EsCaPe now , now mercy no more .... ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢَ |
|
Başa dön |
|
|
elvistuna Geçerken Uğrayan
|
Tarih: Cum Ksm 05, 2021 12:23 pm Mesaj konusu: |
|
Metal müzik yaşlanmaz. Metal müzik dinleyen insan da yaşlanmaz. _________________ 𒄀𒈠𒀭𒉿𒀀𒋫𒅈 |
|
Başa dön |
|
|
Belorin Forum Hayvanı
|
Tarih: Cmt Nis 06, 2024 8:06 pm Mesaj konusu: |
|
Ölmedik devam go go. _________________ Death, Gore, Grind. |
|
Başa dön |
|