Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
elvistuna Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Cum Ksm 05, 2021 2:42 pm Mesaj konusu: Düşünce İle Permiyen Dönemine Zaman Kapısı Açma |
|
İstanbul'da Sultan Ahmet Camisi karşısındaki dikili taşı düşün. Soyut olan zamanı somut şekilde düşünerek 250 milyon yıl öncesinden, çilekli dondurma renginde, pembe spesifik zaman nuru aktığını 20 dakika düşün. Düşünce akımın ne kadar kuvvetliyse başarıya ulaştığın alametini göreceksin. Ben İstanbul'a o kadar uzağım ki bu ritüeli Konya'da yaşadığım şehirde yaptım ve başarıya ulaştım. Ritüelim Haydar Paşa Tren Garının önüydü. 100 yıl öncesine zaman kapısı açmayı denedim. O esnada nurun rengini gül şerbeti renginde seçmiştim. Ama nasıl olduysa kısa bir süre sonra tren garında yangın çıktı. Ama açtığım zaman kapısından gördüklerim tarifi imkansızdı. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
 |
_MeT_ ShiniGami

|
Tarih: Çrş Arl 01, 2021 11:05 am Mesaj konusu: |
|
Sen konuları Geyikte açsan daha hallice olacak bence  _________________
Kahpe kızı avlamak.. |
|
Başa dön |
|
 |
kill_the_king Forum Hayvanı

|
Tarih: Prş Arl 16, 2021 9:57 am Mesaj konusu: |
|
Dayı 10 senedir forum alemlerinde Supernatural çekiyorsun. Elvis'in ruhuyla konuşup telekineziyle orada burada kapı açıyorsun. Şu hayal gücünü kurguya döksen Lovecraft olup çıkardın. Harcanma buralarda. _________________ Acayip boktan işler. |
|
Başa dön |
|
 |
|