Forum
Be insan evladı ben ortaya bir laf atmışım sen kalkıp benim müzik bilgimi sorguluyor sen bişeyden anlarmısın diyorsun sonrada kalkmış saygıdan bahsediyorsun. Bumudur senin saygı anlayışın?
Diğer bir konu bu güne kadar ne bir grupta çaldım nede çalmak istedim. Ben kendi çapımda bir müzik eleştirmeniyim ve bunu yaklaşık 10 senedir yapıyorum. Orkestrasyonla, müzik aleti çalmakla yada bir grubun üyesi olmakla alakası yok bu işin. Senin o undergraund diye bahsettiğin gruplardan yüzlercesini dinledim yüzlercesiyle mailleştim yüzlercesinin albümünün kritiğini yaptım. Ama hiç birisi albümümüz "cradle kadar satsın istiyorum" demedi bana shagrath dışında... İşte senin gibi bu müziği piyasalaştırmak için uğraşanlar yüzünden oluyor, bit gibi bitiyor bu gruplar.
Ben black metal-ci değilim. Black metal dinleyicisim. Ben metalci hırdavatçı olaylarını aşalı çok oldu. Beni tanımadan etmeden bir daha hakkımda böyle gereksiz ve çok bilmiş yorumlar yapmaya kalkarsan alacağın tepki çok daha ağır olacaktır. Kimin grup kurmaya kalktığı ve başarısız olduğu ortada. Kendi beceriksizliklerinizi başkalarına yaftalamaya kalkmayın. Beni tanıyan ne bildiğimi ne yaptığımı bilir tanımayana hakkımda yorum yapmak düşmez. Ayrıca grubum olsa bile zaten klavyeci almazdım gruba. Oldum olası sevmem klavyeyi. Klavye sevseydim tavernaya giderdim bu müziği dinlemek yerine.
Benim Dimmu hakkında ne düşündüğüm seni ne gerer? Menajerlerimisin? Türkiye şubelerimisin? Ben elektronikleştirilmiş müzikten bunu anlıyorum saçma geliyor technodan bir farkı yok benim için. Madem olay müzikten ne anladığınla ilgili ben bunu anlıyorum. Sanane? Bana senelerdir dinlediğim müziği öğretmek sanamı düştü?
burası iyice çekirdeklik yer oldu ![]()
<a href="http://about.me/cagrisarap">Kimdir? Nedir?</a>
<a href="http://sarapdunyasi.wordpress.com">Şarap mı dedin?</a>
yahu ilk yazdığını bir oku bakalım...daha sonra ben yazdıktan sonrakini...kendinle çelişiyorsun..madem su son yazdığındaki gibi dusunuyorsun o zaman ne diye müzikten anlamıyorlar diyorsun...bu grubu sevenler bu müzikten anlamıyorlar demek ne demek...haşa müziği öğretmek diye birsey olamaz..ben senin söylediklerine karşılık yazıyorum..bu bilmişlik değil ..heh yine öyle diyorsan emin ol bilmediğim bir konu hakkında yorum yapmam..eleştirmen olman birseyi değiştirmez..bu arada ben dimmu lafına takılmadım dinleyicilerine bunlar müzikten anlamıyor demene takıldım..bir dinleyici olarak bu söylediğine kızmakta haklıyım sen nasıl kızabiliyorsan..başka bir grup içinde yazsan dinleyicisiysem aynı sekilde soylerdim..
bu arada bana soylemissin ancak benim grup vs... herhangi bir başarısızlığım yok şükür..bir çoğunun var görüyoruz..onlardan olmadığımı belirtmek isterim..şu dimmu yuda at kafandan artık baya takmıssın
zenginin parası züürdün ağzını yorar misali oldu bu..album cıkmadan nerelere geldik![]()
Sen laftan anlamıyormusun yoksa kendini öyle göstererek söylenen lafları anlamamazlıktan mı geliyorsun?
Kardeşim ben zaten kendi fikrimi beyan etmişim orda. Bu grubun yaptığı müziğe Black Metal adı altında mükemmel şahane kral bunlar diyen adam benim gözümde Black Metalden zerre kadar anlamıyordur. Bu benim fikrim bunda anlamayacak ne var? Dimmuyu at kafandan diyorsun Dimmu Borgir başlığı altında konuşuyoruz farkındamısın? Sen bu başlık altında Dimmu Borgir yerine insanlara sataşarak tartışma çıkartmaksa söyle bilelim. Ona göre davranalım. Benim kendimle çeliştiğimi iddia eden sonrada saygıdan bahseden şahsiyet sen önce bi kendi yazdıklarındaki kişisel yargılamaları, hatta hakaretleri, tanımadığın bir insan hakkında yaptığım yorumları bir okuda ondan sonra çelişip çelişmemekten bahset.
Seni son kez uyarıyorum. Albüm hakkında yazacak birşeyin varsa yaz. Benim hakkımda tek kelime daha edersen tek bir kelime dahi uyarı yapmadan banlanacaksın. Yok grup kurmuşumda yok black metaldan anlamıyormuşumda yok ne dinlediğim meçhulmüşte... Tekrar söylüyorum kişisel olarak yapacağın tek bir yorumda banlanırsın. İyi yada kötü. Konuşacaksan grup yada albüm hakkında kendi fikirlerini beyan et. Benim hakkımda değil!
Kapışmayınlan bıldırcınlar Dimmunuza başlarım
) bize fayfası ne mk herif parayı kırmış ehehhe

▶ Daha fazlası için takipte kalın:?
▶ Bizi Instagram'da takip edin:
https://www.instagram.com/metaltrnet
https://www.instagram.com/rockmagtr
banlanacak yetkin var diye bu şekilde atıp tuttugun belliydi senin..bak sana ne diycem SEN BİR COK GRUBU ELEŞTİRDİN YA ELEŞTİRMENSİN.. MÜZİĞE TARAFSIZ BAKAMAYAN BİR ZİHNİYET NASIL OLURDA ELEŞTİRMEN OLUR...SÖZDE HANİ KLAVYELİ KLAVYESİZ BİRCOK GRUPLA REPORTAJ YAPTIN YA..KLAVYE DİNLEMEK İSTESEM TAVERNAYA GİDERİM DİYORSUN YA....SEN BANA BUNUN CEVABINI VER SONRA BANLICAKSAN BANLA..BEN DAR KAFALI ADAMLARA TAHAMMUL EDEMİYORUIM HERYERDE ATIP TUTANLARA..TARTISMA CIKARMA DEĞİL AMACIM..SADECE SORUYORUM SANA.. OBJEKTİF OLAMAYAN ELEŞTİRMEN ELEŞTİRMENMİDİR???????????
Olm gerizekalımısın sen? Malmısın?
Dinden imandan çıkartma adamı. Ben sana diyorumki benim gözümde klavyenin Black Metal'de yeri yok. İster dar görüşlü de ister ne dersen de. Duvara anlatsam anlardı şimdiye kadar. Bu heriflere Black Metal kisvesi altında süper diyen adamın müzik dinleyen kulağına sokim ben o zaman. Bildiğin 5 yıl öncesinin gotik metali. Müziğe tarafsız bakamazsın hiç birşeye tarafsız bakamazsın. İyi sana göre iyidir kötü sana göre kötüdür. Herşeye süper dersek ne olacak bu kültürün hali? Bana göre kötü iğrenç boktan rezil bir parça. Klavyeyi gider Power Metalde kullanırsın, gider Gothic Metalde kullanırsın, gider Doom Metalde kullanırsın. Ama Black Metalde klavyenin yeri yok! Kullanan grubuda ben Black Metal icra ediyor gözüyle görmüyorum. Bu benim eleştirim bu benim düşüncem. Sanane ulan sanane! Çıldırtma beni. Röportaj yaptım diye her grubu şaha kaldırmak zorundamıyım. Oku bakalım önce bi röportajlarımı ona göre konuş. Yeri geldi yerin dibinede soktum hak edeni. Sen sadece sevdiğin grupla röportaj yapılır diye biliyorsan yanlış biliyorsun demektir.
Neyi atıp tutmuşum lan. Sensin asıl benim hakkımda atıp tutan. Bana karşı kişisel hakaret ve eleştirilerinden dolayı seni banlayacağımı söylüyorum. Seni 2. kez uyardım kişisel yorumlarından vazgeç konuşacaksan adam gibi grup hakkında albüm hakkında konuş varsa bir kişisel sorunun özel mesajla çöz. Senin bana söylediklerini başkası sana söylese söyleyenide banlarım. Ama sende bir anlama kıtlığı olduğu için sana kişisel eleştiri yapma dediğim halde devam ettiğin için sen bunu hak ediyorsun.
banlanacak yetkin var diye bu şekilde atıp tuttugun belliydi senin..bak sana ne diycem SEN BİR COK GRUBU ELEŞTİRDİN YA ELEŞTİRMENSİN.. MÜZİĞE TARAFSIZ BAKAMAYAN BİR ZİHNİYET NASIL OLURDA ELEŞTİRMEN OLUR...SÖZDE HANİ KLAVYELİ KLAVYESİZ BİRCOK GRUPLA REPORTAJ YAPTIN YA..KLAVYE DİNLEMEK İSTESEM TAVERNAYA GİDERİM DİYORSUN YA....SEN BANA BUNUN CEVABINI VER SONRA BANLICAKSAN BANLA..BEN DAR KAFALI ADAMLARA TAHAMMUL EDEMİYORUIM HERYERDE ATIP TUTANLARA..TARTISMA CIKARMA DEĞİL AMACIM..SADECE SORUYORUM SANA.. OBJEKTİF OLAMAYAN ELEŞTİRMEN ELEŞTİRMENMİDİR???????????
Büyük harfle yazınca daha mı mantıklı oluyor yazdıkların? Özel mesaj diye bir şey var öğrenin artık bunu... Tartışmanın ilk başında daha ilk mesajında yazdığın cümleler hakaret içeriyordu. Tartışmayı özel mesaja dökmeksizin bu başlık üzerinde yürütmekteki mantığı kavrayamadım ben? Prim yapmaktan öte bir şey gibi geliyor. Evet kafa tuttun ve çok seksi oldun... Hepimiz hayranlık duyuyoruz sana...
Adam "müzik" diyor, karakter analizine döküyorsun olayı?!? Dar kafadan bahsedeceksek, yazı stilinden karakter analizi yapacak kadar önyargılı olan insanlar hakkında biraz atıp tutalım istersen?
Forumlar fikir beyan etmek içindir. Ama açılan başlık üzerine fikir beyan etmek için... Birkaç satır üstte yazana kafa göz dalmak, bu sayede prim kazanmak için değil...
Ben de insanım lan!
Gateways iğrenç ötesi bir parça. Biri bana Cradle Of Filth vokalini değiştirmiş bu yeni şarkıları dese yerdim. Dani'nin evinde paraya ne ad koyacağını düşündüğünü fark eden Şago, Mustis ve Vortex'den kurtulduktan sonra kankası Galder ile bu aralar çok para eden ökültik konseptli COFumsu vasat müziğe "daha çok" yönelmiş. Albümün genelinin bu singledan farklı olacağını düşünmüyorum.
Dimmu is over.
<embed width="450" height="366" src="http://www.rocktube.us/embedded/pQa0rbtXfHx" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed>
klibi var yukarda! deneme bir iki üç...
Düşmüştür!
ya of ya albüm nete düştü imkansızlıklar yüzünden daha indiremedim albümü
Ölümünüz için seçtiğim yol
Yavaş ölüm büyük çöküş
Hayatınızın akıp gittiği duşlar altında...