Forum
İstanbul'da meydana gelen elektrik kesintisi nedeniyle, saat 13.43'ten itibaren metro ve tramvay seferleri yapılamıyor.
İstanbul Ulaşım AŞ'den alınan bilgiye göre, elektrik kesintisi nedeniyle, saat 13.43'ten itibaren metro ve tramvay seferleri yapılamıyor. Seferlerin normale dönmesi için çalışmalar sürüyor.
Birçok ilçede elektrikler kesik.
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin www.bedas.gov.tr internet sitesi server yoğunluğu nedeniyle hata verirken henüz yetkililerden konuyla ilgili bir açıklama yapılmış değil. Fakat gelen bilgiler kesintinin, Marmara attının başlangıcı olan Düzce-Bolu aktarmasındaki arıza sebebiyle meydana geldiği ve kesintinin uzun sürebileceği yönünde.
İstanbul'un yanısıra Adapazarı ve İzmit'te de elektrik kesintisi var.
Kaynak: ensonhaber
Ben de insanım lan!
iskinin ordayız biz
iski nerde dersen beko durağının karşısında autopia'nın oralarda bir yerlerde... sen de buralardaymışsın galiba...
Ben de insanım lan!
İstanbul'dan çıkmadan önceki son evde onlar 
<a href="http://about.me/cagrisarap">Kimdir? Nedir?</a>
<a href="http://sarapdunyasi.wordpress.com">Şarap mı dedin?</a>
Kessinler ya. Her gün kessinler daha güzel oluyor. Ailemle zaman geçirecek zamanım oluyor. Geçen gün kesildi. Oturduk çay demledik muhabbet sohbet ettik.
Hayat, heyecandan ibarettir.
Geçen kahveye çıktım. Millet mum ışığında kağıtları görmek için sağa sola yatmış durumda bi yandan süt içiyorlardı. Ertesi gün kimle konuşsam dün elektrikler gitti süper oldu. Geçmişi hatırladık dediler. Bizim buralar sizin orası gibi sosyetik yer değildir gulüm. Burda 2005 e kadar haftada 3 gün elektrik giderdi. Trafo ve hatlar yenilendide sonra kesilmedi. Evde soba kurduk son 2-3 yıldır. Kıtır ekmek , kestane , sürekli sıcak çay. Bunlar hoş şeyler. Ev , internet cafe gibi. Sürekli laptop değiştirsem, zaten vınn var. 7-8 saat nete bağlanırım ama gerenk yok. Elektrik olmayınca pc açmıyorum. Oturup muhabbet sohbet ediyorum.
Hayat, heyecandan ibarettir.
Ne mum ışığı ne muhabbeti yahu. Muhabbet bulamayıp mum ışığına bakarken bitkisel hayata giren var la : )
Şu anki hislerin, oluşmakta olanın mükemmel yansımasıdır.
Emerson
mk gene mi taşındınız, ne güzel siteydi
site olandayız hala ya... Ama sen buraya gelmedin galiba Arda gelmişti
Ben de insanım lan!
Ne mum ışığı ne muhabbeti yahu.
__________________________________________________
wow gold|Diablo 3 Gold kaufen|Guild wars 2 gold|
