| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
vecihi Zehir Hafiye

|
Tarih: Prş Eyl 08, 2005 7:54 pm Mesaj konusu: |
|
| kütük gibi boynu var lan |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
iNTiBaH Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Cum Eyl 09, 2005 1:28 am Mesaj konusu: |
|
| jason metallicanın sempatik, karizmatik, sağlam yüzüydü... diğerlerinde de bu vasıflar var ama jason'lu metallica'nın imajı daha kuvvetliydi... Death metal hakkında birşey söylersem üzülür deathciler... death metal fazla tutmuyor rock'n coke'a çıkmıyor diye mi karizma bi tarz oldu? her şarkı aynı lirik, bir tane riff anlaşılmayan bir vokal, boş yere giden bandwindler yazık günah... piyasanın allahıdır death, ceza'nın "barış için burdayız" demesi kadar piyasadır |
|
| Başa dön |
|
 |
villevalo Geçerken Uğrayan

Kayıt: Sep 09, 2005 Mesajlar: 11 Nerden: Razor Blade Romance
|
Tarih: Cmt Eyl 10, 2005 2:55 am Mesaj konusu: |
|
| ozellikle sahnede gitar $ovu yapmasi cok ho$uma giderdi.. Bir grup uyesi olarak arkada$lari ile de arasi iyi idi.. Metallica icin kayiplik diyebilirim Jason'in olmamasi. |
|
| Başa dön |
|
 |
Darkness_Hetfield Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Cmt Eyl 10, 2005 5:29 pm Mesaj konusu: |
|
| James_Hetfield demiş ki: |
| uyuz herif sen death dinliyon anlamassın heavymetal inceliklerini.burzum nargaroth behemoth marduk bunlar grupmu lan? dünkü sebil sübyanlar death hakkında yorum yap bir dahaki sefere herkes çapını bilsin herifler metallica saydıgın bütün grupları havada karada....... özünüze dönün |
Agzına Saglık... |
|
| Başa dön |
|
 |
mr_mancher Geçerken Uğrayan

|
|
| Başa dön |
|
 |
RaistlinMajere Veled-i METAL

|
Tarih: Prş Eyl 15, 2005 11:48 am Mesaj konusu: |
|
canı cehenneme.. _________________ shirki muan.. |
|
| Başa dön |
|
 |
villevalo Geçerken Uğrayan

Kayıt: Sep 09, 2005 Mesajlar: 11 Nerden: Razor Blade Romance
|
Tarih: Cmt Eyl 17, 2005 3:38 pm Mesaj konusu: Re: Jason Newsted Hakkındaki görüşleriniz |
|
| sechtdamon demiş ki: |
| Hexagram demiş ki: |
| Şahsen And Justice For All da bassı Pena ile çaldığı için uyuz olmuştum.dünyanın en iyi 50 bassçısınına bile giremez.Ama Bir geri vocal yapıyoki bass çalmak zaman harcıyo kursun bir black yada death metal grubu m.q ortalığın.Metallica nın konserleri normalde izlenmez.ama adam şahane gaz veriyor.creeping death ve boktan hard rock şarkıları death black vocal yaparak metallicayı black yada death grubu olarak gösteren Öküz.sırf jason newsted izileyin nasıl şeytan görüntüğsü veriyo helal olsun.emperor burzum nargaroth behemoth marduk o kadar makyaj yapıyo ama jason kadar ürkütücü gözükmüyolar hemde makyaşsız.Helal olsun adam metallica yı fazla sevmem ama ayrıldığı için üzüldüm artık metallica gelse bile bişey olmaz gaz vercek adam yok britnmey spears ı izlediğimiz gibi izleriz artık metallica yı müziği bırakmasına üğzüldüpüm adam. |
oha olm coşma lan!!! black death vocal ne lan?? ohaaaa eğer kastın brutalse alakası yok! adamın sadece sesi kalın o kadar! coşmayın olm sırf yazı yazmak için sıçıp duruyosunuz!!! |
Black death vokal ; Scream vokalligi demek istemi$tir belki. _________________ http://myrockpage.com |
|
| Başa dön |
|
 |
newsted35 Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Prş Şub 16, 2006 9:59 am Mesaj konusu: |
|
| Jason'ın Metallica'da Cliff'in bıraktığı mirası sonuna kadar devam ettirdiğine inanıyorum.Back vokal,sahne şovu,headbang,karizma adam kısacası mükemmel.Bass gitara onun sayesinde başladım ve o benim idolüm. |
|
| Başa dön |
|
 |
intylerwetrust666 Geçerken Uğrayan

Kayıt: Feb 04, 2006 Mesajlar: 43 Nerden: Ekişehir, İstanbul
|
Tarih: Prş Şub 16, 2006 4:56 pm Mesaj konusu: |
|
jason metallica ruhunu taşıyodu.cliff de tabiki.amarobu sewmiorum. _________________ lñ Tÿlê® Wè T®û§t |
|
| Başa dön |
|
 |
metalpower Zehir Hafiye

|
Tarih: Prş Şub 16, 2006 5:15 pm Mesaj konusu: |
|
floatsam and jetsam dayken vokaldi snrm kendisi
normal bi basscıdır sırıtmz gorevini yapar
ama vokaline hastayım be abi
bu bi whiplash soyluo
james den ii soyluo serefsizim
hastasıydık abinin _________________ Don't turn your back - looser - it's over! |
|
| Başa dön |
|
 |
_DiM_ Zehir Hafiye

|
Tarih: Pts Şub 20, 2006 1:23 am Mesaj konusu: Re: Jason Newsted Hakkındaki görüşleriniz |
|
| eX-LoMBaRDo demiş ki: |
| Hexagram demiş ki: |
| Şahsen And Justice For All da bassı Pena ile çaldığı için uyuz olmuştum.dünyanın en iyi 50 bassçısınına bile giremez.Ama Bir geri vocal yapıyoki bass çalmak zaman harcıyo kursun bir black yada death metal grubu m.q ortalığın.Metallica nın konserleri normalde izlenmez.ama adam şahane gaz veriyor.creeping death ve boktan hard rock şarkıları death black vocal yaparak metallicayı black yada death grubu olarak gösteren Öküz.sırf jason newsted izileyin nasıl şeytan görüntüğsü veriyo helal olsun.emperor burzum nargaroth behemoth marduk o kadar makyaj yapıyo ama jason kadar ürkütücü gözükmüyolar hemde makyaşsız.Helal olsun adam metallica yı fazla sevmem ama ayrıldığı için üzüldüm artık metallica gelse bile bişey olmaz gaz vercek adam yok britnmey spears ı izlediğimiz gibi izleriz artık metallica yı müziği bırakmasına üğzüldüpüm adam. |
sen bu kafayla fazla yaşamazsın.  |
O ney lan!? Burak katılıorm sana..Black-Death vokal ney  |
|
| Başa dön |
|
 |
deephuman

|
Tarih: Pts Şub 20, 2006 12:57 pm Mesaj konusu: |
|
| newsted35 demiş ki: |
| Jason'ın Metallica'da Cliff'in bıraktığı mirası sonuna kadar devam ettirdiğine inanıyorum.Back vokal,sahne şovu,headbang,karizma adam kısacası mükemmel.Bass gitara onun sayesinde başladım ve o benim idolüm. |
katılıyorum ilk cümlelerine =) _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
a_view_to_a_kill

|
Tarih: Prş Şub 23, 2006 9:09 pm Mesaj konusu: |
|
| karizmatikti ama yine de bası penayla calmasını sevmiyordum.. ii bi bascı |
|
| Başa dön |
|
 |
slipknotXXX Veled-i METAL

|
Tarih: Cum Şub 24, 2006 6:08 pm Mesaj konusu: |
|
| bak galiba sen bass cı yada bass die bi takıntın var bance otur bütün basscılrı izle sonra jasun hakkında yorum yap hhaaa olay ii bi bass çalmaksa yada ii bii solo armomonisi yapmaksa bence daa iisini yapan yook oldunu iddaa ediöyosan ispatlaa.... |
|
| Başa dön |
|
 |
a_view_to_a_kill

|
Tarih: Cum Şub 24, 2006 10:26 pm Mesaj konusu: |
|
| bence var.. ama tabi bu zevk meselesi. ben jason yerine john myug ı tercih ederim.bu kadar yani.. ayrıca sert cıkmanın ne manası var... |
|
| Başa dön |
|
 |
To-Live-Is-To-Die Exorcist

|
Tarih: Cum Eyl 29, 2006 9:08 am Mesaj konusu: |
|
| dun ak$am MTV'de rockstar tarzi bi yari$maya benzer bi program vardi jurilerden bi taneside jason'di. garip bi hal almi$ saclarini dikmi$, oje surmu$ falan hippiler gibi olmu$. nereden nereye, kahroldum ak |
|
| Başa dön |
|
 |
Darkness_Awaits Zehir Hafiye

|
Tarih: Cum Nis 06, 2007 11:02 pm Mesaj konusu: |
|
jason iyi basçıdır.. candır... cliff'den sora metallica'ya gelen en iyi basçıdır... Bir whiplash ve seek & destroy soler wala jamesden iyi gruptan ayrılmasıda iyi oldu yaw... o kadar metal muziğe duskun birinin st. anger gibi ne olduğu belirsiz bi albumde çalması yazık olurdu... ayrıldıktan sorada bi süre ozzy ile takıldı sonra voivod'a girmişti en son hala ordamı acep?? _________________ While you were asleep I was awake to be part of the dark
While you were asleep I was awake to find the truth I had sought for |
|
| Başa dön |
|
 |
Snake_Pit Forum Hayvanı

|
Tarih: Cum Nis 06, 2007 11:19 pm Mesaj konusu: |
|
Jason acıklamaya gerek duymuyorum mükemmel bi basçı.
Metallica ya ve elmanlarına laf atanlar bizi *iklemiyorsa biz Metallica severlerde onları *iklemiyoruz bu da biline. |
|
| Başa dön |
|
 |
Hannibal_Barca Sebil-i Sübyan

|
Tarih: Cmt Nis 07, 2007 2:52 am Mesaj konusu: |
|
Cliff'ten sonra çok renksiz duruyor.Ama yine de 'Metallica ya göre' iyi sayılır _________________ "Sonuna sonsuza sonuncumuza kadar" Hannibal Barca |
|
| Başa dön |
|
 |
antiquesh OrionTurk

|
Tarih: Prş Ekm 25, 2007 7:18 pm Mesaj konusu: |
|
fena gaz bu herif yaf _________________ ..єchoє∫.. |
|
| Başa dön |
|