Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
bloodust Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Cum Eyl 23, 2005 3:16 pm Mesaj konusu: Zoom 707II Tonu |
|
Arkadaşlar gothic/melodic metal yapıyorum ama gitar tonunu bir türlü oturtamıyorum tamam aletten birebir bir ses beklemiyorum ama andırmalıda sonuçta zoom 707II tonlarını bulabiliceğim bir site veya kendi yaptığımız tonları paylaşabileceğimiz arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Garomat Zehir Hafiye

|
Tarih: Pts Ekm 03, 2005 9:40 am Mesaj konusu: |
|
zoom 707 nin tonları dijital olduundan senn tarzında ton bulman imkansız arkadaşım ben sana onu sööliim sen onu sat yerine boosun yarı analog pedalları war efektleri analog olduundan çok ii we arasında fiyat farkı hemen hemen hiç yok o processorler çok ii tawsie ederim istediin her tonu alabiliosun senn tarzında da çok ii tonlar war _________________ Yele karşı tükürmekten sakınınız... |
|
Başa dön |
|
 |
bloodust Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Pts Ekm 03, 2005 4:27 pm Mesaj konusu: |
|
Saol arkadaşım zaten para biriktiriyorum yaz başında bir boss gt-8 alacağım ama o zamana kadar beni idare edebilecek bir ton bulmak için sormuştum bu soruyu ama yardımın için yine de sağol... |
|
Başa dön |
|
 |
monte666 Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Cmt May 20, 2006 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
digitech black 13 isimli yeni analog pedal çıkartmış ondan al derim ben death metal yapiorm digitech death metal kullaniyorum memnunum ama bulsam ondan alıcam black 13 _________________ monte |
|
Başa dön |
|
 |
BarDeatH Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Prş Hzr 08, 2006 10:58 am Mesaj konusu: |
|
Garomat demiş ki: |
zoom 707 nin tonları dijital olduundan senn tarzında ton bulman imkansız arkadaşım ben sana onu sööliim sen onu sat yerine boosun yarı analog pedalları war efektleri analog olduundan çok ii we arasında fiyat farkı hemen hemen hiç yok o processorler çok ii tawsie ederim istediin her tonu alabiliosun senn tarzında da çok ii tonlar war |
la sana zoom dio sen boss anolog diyon adam alsaydı zaten onceden alırdı _________________ :::DKMG::: |
|
Başa dön |
|
 |
BarDeatH Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Prş Hzr 08, 2006 11:00 am Mesaj konusu: Re: Zoom 707II Tonu |
|
bloodust demiş ki: |
Arkadaşlar gothic/melodic metal yapıyorum ama gitar tonunu bir türlü oturtamıyorum tamam aletten birebir bir ses beklemiyorum ama andırmalıda sonuçta zoom 707II tonlarını bulabiliceğim bir site veya kendi yaptığımız tonları paylaşabileceğimiz arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum... |
sende çalış üzerinde biraz yinede bulursun hadi kolay gelsin yinede sana _________________ :::DKMG::: |
|
Başa dön |
|
 |
fahrenheit Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Pzr Hzr 18, 2006 2:14 pm Mesaj konusu: |
|
garomat sana katılıyorum zoom 707 tonları burda var dinleyebilirsin http://www.zzounds.com/item--ZOMGFX707II ayrıca arama bolumden diğer pedalların seslerinide deniyebilirsin benim tavsiyem boss un analog pedalları |
|
Başa dön |
|
 |
|