Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
DeathSphere Mudvayne FAN

|
Tarih: Cmt Nis 16, 2005 4:54 pm Mesaj konusu: Mudvayne Yeni Albümü... |
|
Mudvayne 'nin yeni Albümü (Lost And Found) piyasaya cıktı.. Ben daha parcalarının hepsini dinleyemedim ama Happy parcası bayagı hoş... Kendi sitelerinden dinleye bilirsiniz..
http://www.mudvayne.com
 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
 |
SkaTe_OR_DiE Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Cum May 13, 2005 3:29 pm Mesaj konusu: Re: Mudvayne Yeni Albümü... |
|
gorunuse bakılırsa gusell album hos adamlra kotu album cıkarmıoo ama olsunn bi dinliielii not falling _________________ save a mouse:)eat a pussey:) |
|
Başa dön |
|
 |
HereticSlave Veled-i METAL

|
Tarih: Cum May 13, 2005 3:59 pm Mesaj konusu: |
|
mudvayne güzeldir ben çok severim yeni albümlerinden determined ve hapy adlı parçaları dinledim baya ii _________________ Kamyonculuk felsefesini her zaman takdir etmişimdir. |
|
Başa dön |
|
 |
SkaTe_OR_DiE Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Cum May 13, 2005 4:30 pm Mesaj konusu: |
|
[falla ben yeni albumu dinlemedimm ama eskı albumler superr bilemicemm en kısa zamnda dinlicem... _________________ save a mouse:)eat a pussey:) |
|
Başa dön |
|
 |
deathtrip Hatesphere FAN

|
Tarih: Cum May 13, 2005 5:04 pm Mesaj konusu: |
|
ben tüm albümü dinledim altyapi saglam pushing through u özellikle tavsiye ederim... |
|
Başa dön |
|
 |
redtaintedsky Forum Hayvanı

|
Tarih: Cum May 13, 2005 5:59 pm Mesaj konusu: |
|
sevemedim bu agaları bi be... _________________ each and everyone would die at my hand.. |
|
Başa dön |
|
 |
Amonn_Amarthh Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Cum May 13, 2005 7:02 pm Mesaj konusu: |
|
mudvayne bu albüm biraz frklı olmuş biraz eksikler var gibi nebilem şöle en baba şarkılarından prod,negative one,creadle,world so cold,dig,severed, daha aklıma gelmiyen bi çok parçası gibi sağlam şarkı bulamadım belkide az dinledim ondandır doğruyu sölemek gerekirse netten indirdim cd ye attım cd kayıp indirdiğimide silmişim yeni indirip dinnemek laızım ama happy çok ii o kesin _________________ SONUNDA BOÃULMAK OLSADA BENÃM O SULARDA YÜZMEM GEREK...!!! |
|
Başa dön |
|
 |
Amonn_Amarthh Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Cum May 13, 2005 7:04 pm Mesaj konusu: |
|
makyaj olayını kaldırmalarıda iyi olmuş carizmatik olmuşlar profesyoneller zaten  _________________ SONUNDA BOÃULMAK OLSADA BENÃM O SULARDA YÜZMEM GEREK...!!! |
|
Başa dön |
|
 |
lord-of-the-hell Zehir Hafiye

|
Tarih: Cum Hzr 03, 2005 8:04 pm Mesaj konusu: |
|
+1
makyaj kalkınca ok _________________ dostluk paradan ibaret değil dir paraya dostluğunu değişene burda yer yok ..... |
|
Başa dön |
|
 |
-rAzieL- Katatonia FAN

|
Tarih: Cum Hzr 03, 2005 8:07 pm Mesaj konusu: |
|
Dinleriz abi hele bi geçsin elimize.Metalciyiz biz dinlemeden yorum yapmayız _________________ αzιzℓєяιη gє¢єѕιη∂є вιя güηαнкαяıη özgüяℓüğü.. |
|
Başa dön |
|
 |
Mehmet_Man5on Zehir Hafiye

|
Tarih: Prş Hzr 30, 2005 2:32 pm Mesaj konusu: |
|
Happy gerçekten de çok hoş hatta şimdi biraz daha takıldım sitede çok güzel olmuş. Fucking Determined e hasta oldum basit ama sağlam bir parça. Mudwayne çok iyi bir iş çıkarmış. Alkışlar  _________________ Bana yukardan bakarsan ben ŞEYTANIM
Bana aşağıdan bakarsan ben TANRIYIM
Bana karşımdan bakarsan ben SENİM.
by Mehmet MAN5ON |
|
Başa dön |
|
 |
NoCTuRNaL_DeeDs Florida Death

|
Tarih: Prş Hzr 30, 2005 7:38 pm Mesaj konusu: |
|
lan amma yalancisin ya gecenlerde demiyormuydun bana son albumunu alacam bunlari cok merak ediyom diye simdi mi ozenti yaptin adamlari 2 dakkada _________________ Always use a cheap gun to kill a dead man ! |
|
Başa dön |
|
 |
PaRaDiGmAcHeTe Veled-i METAL

Kayıt: Nov 10, 2004 Mesajlar: 191 Nerden: middle of nowhere..
|
Tarih: Cmt Tem 02, 2005 6:38 pm Mesaj konusu: |
|
mudvayne'in tartışmasız en dandik albümü.. şarkıların hiçbirinde derinlik bulamadım adam gibi.. tek içten şarkı "choices" bence ama o da 40dk sürüo, bitmek bilmio 1 türlü.. "pushing through", "happy", "IMN", "All That You Are" ii parçalar ama bilindik Mudvayne celalinden çok uzaklar..
Bu albümde ilk başta kulağa çarpan, kesnlikle industrial olayını abartmışlar.. şarkılar son derece karmaşık ve uzun tutulmuş, en kısa şarkılara da zatn video çektiler.. bunun biraz piyasaya yönelik 1 atılım olduğunu düşünüorm.. ve eski Mudvayne'i, o "death blooms"u, "-1"i, "not falling"i baya 1 özlicez gibi geliyor bana.. _________________ Change means nothin when nothin wants 2 change!.. |
|
Başa dön |
|
 |
whiplasher Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Cmt Nis 28, 2007 8:01 am Mesaj konusu: |
|
walla mudvayne güzel ya ben determined'a hasta oldum açıkcası |
|
Başa dön |
|