Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
KopuK Administrator

|
Tarih: Cum Ağu 14, 2009 4:06 pm Mesaj konusu: Yahşi Batı (Cem yılmaz) |
|
Yahşi Batı'dan İlk Kareler
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, harıl harıl 'Yahşi Batı' isimli yeni filmine hazırlanıyor. İşte merakla beklenen ve çekimleri halem devam eden filmden ilk görüntüler...
http://aktuel.mynet.com/galeri/kultur-sanat/4122/99709/sayfa/1/yahsi-bati-yahsi-bati-dan-ilk-kareler
Western, Doğu'ya taşındı!
(14 Ağustos 2009) Fida Film ve CMYLMZ FikirSanat ortak yapımıyla, 1800'lü yılların sonunda iki Osmanlı'nın dönemin padişahı tarafından gönderildikleri Amerika görevi sırasında başlarına gelen olayların anlatıldığı komedi-Western türündeki Yahşi Batı 'nın ocak aynı da vizyona girmesi planlanıyor.
Senaryosunu Cem Yılmaz'ın yazdığı Ömer Faruk Sorak'ın yönettiği Yahşi Batı'nın oyuncuları arasında Cem Yılmaz, Ozan Güven, Demet Evgar, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Dilek Çelebi ve Ferdi Sancar yer alıyor. Mazlum Çimen, Tuncay Özinel, Cansu Dere ve Uğur Polat filmde konuk oyuncu olarak bulunuyor. Süleyman Turan ve Yılmaz Köksal'ın da filme önemli katkıları var. Filmin müzikleri Ozan Çolakoğlu'na ait.
6,5 hafta sürecek filmin çekimleri devam ediyor. Kemerburgaz'da kurulan plato önceleri basına kapalıyken yakın zamanda görüntü alabilmeleri için açıldı. Görülen o ki bir Cem Yılmaz filmi daha sanat yönetmenliği açısından büyük bir başarıya imza atmış. Filmin diğer unsurlarının gücünü de sabırsızlıkla bekliyoruz. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
 |
HeiroftheMetaL Veled-i METAL

|
Tarih: Cum Ağu 14, 2009 4:16 pm Mesaj konusu: |
|
AROG'un çekim aşamasında GORA'daki Erşan Abi'nin filmini yapacağı yazılıyordu. Bu Yahşi Batı sürpriz oldu. Bence Erşan tiplemesinin filmini yapsa en az GORA'daki kadar hasılat yapar ama neyse. Bekliycez ve görücez. |
|
Başa dön |
|
 |
IronMaiden666 Fear Of The Dark

Kayıt: Jul 01, 2007 Mesajlar: 813 Nerden: Ankara(Gönül ister İzmir)
|
Tarih: Cum Ağu 14, 2009 11:30 pm Mesaj konusu: |
|
Valla Cem ne yaparsa komik hatta güzel oluyor yine bu filminide bekleyip görücez nasıl espiriler yakalamış _________________ Dreams They Come And Go , Ever Shall Be So , Nothings Real Until You Feel... |
|
Başa dön |
|
 |
doris Forum Hayvanı

|
Tarih: Cmt Ağu 15, 2009 12:59 am Mesaj konusu: |
|
bugün haberlerde gördüm, valla kıyafetlerden falan çok etkilendim, sırf o kovboylar, kızılderililer için izlerim ben  _________________ ex lanetli_peri |
|
Başa dön |
|
 |
AurorA Forum Ablası

|
Tarih: Pzr Ağu 16, 2009 2:58 pm Mesaj konusu: |
|
valla ailecek merakla bekliyoruz  _________________ Ben de insanım lan!
|
|
Başa dön |
|
 |
Dushatar Forum Hayvanı

Kayıt: Jun 30, 2008 Mesajlar: 1233 Nerden: hayatın durduğu yer
|
Tarih: Pzr Ağu 16, 2009 6:15 pm Mesaj konusu: |
|
güzel olacak merakla bekliyorum |
|
Başa dön |
|
 |
metalicrazy Forum Hayvanı

Kayıt: Oct 10, 2007 Mesajlar: 1186 Nerden: En sıkıcı yerden
|
Tarih: Pzr Eyl 20, 2009 9:22 pm Mesaj konusu: |
|
İşin içinde Cem Yılmaz varsa tartışmasız süperdir..  _________________ İğrenç olanlar ölüler değil canlılardır.. |
|
Başa dön |
|
 |
vinf Geçerken Uğrayan

Kayıt: May 14, 2005 Mesajlar: 27 Nerden: Bana her yol Paris
|
|
Başa dön |
|
 |
deephuman

|
Tarih: Prş Oca 07, 2010 10:53 pm Mesaj konusu: |
|
deephuman demiş ki: |
Bir çok kötü eleştiriye rağmen gidip görülmesi gereken bir film. Şahsen ben çok güldüm, çok eğlendim. Zaten bi komedi filminden ne bekler insan anlamam. Cem Yılmaz'ı kötülemek moda ya günümüzde vermiş veriştirmiş herkes. Gayet de güzel bir film yapmış. Küfürler de hiç o kadar herkesin dediği gibi abartılı değil, çok yerinde edilmiş. İnce espiriler ve yer yer güzel mesajlarıyla çok da güzel bir film olmuş. Cem Yılmaz'ın bir kez daha ellerine sağlık.
Beğenmeyenler de gitsin recep ivedik izlesin. Bu recep ivedik de çok ayrı bi konu, bi yazsam durdurumaz beni kimse. Bildiğin sokaktaki hanzonun filmini yapmış adam. Bin bir türlü iğrençlik, iki osuruk bi geğirme, kulağını karıştırıp yalama falan. Al sana gişe filmi. İnsanlar buna gidip nasıl para verir de izler hala anlam veremiyorum.
Neyse yahşi batı dedik konu recep ivedik'e geldi lan. Napiyim sinir oluyorum elimde değil.
Kısacası gidin izleyin, izlettirin. |
_________________ Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya.. |
|
Başa dön |
|
 |
_skinless_ Randomly Raped Rectum

|
Tarih: Sal Oca 12, 2010 11:57 pm Mesaj konusu: |
|
bugun izledim okadarda gülmedim yanı sadece kufurler güldürdü ama sonuc itibariyle güzel film konu olaraktan ince espirileride unutmamak gerek.
ama en iyi filmi hokkabazdır acık ara favorimdir
sıralama yaparsam
1.hokkabaz
2.yahşi batı
3.gora
4.arog _________________ paran varsa range rover paran yoksa game over
http://www.fuckitter.com |
|
Başa dön |
|
 |
|