Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Skullchukka Kozmik Tesadüf

Kayıt: Sep 25, 2005 Mesajlar: 2869 Nerden: Japonya / Hollanda
|
Tarih: Pzr Nis 05, 2009 11:57 pm Mesaj konusu: Yüz kere düşüp yüzbirincide kalkabilmek... |
|
http://www.facebook.com/video/video.php?v=59909103140&ref=nf
...
Ek:
Tam çevirisi;
"Ancak cidden, günün birinde bir ara düşebilirsiniz, böyle. O zaman düştüğünüzde ne yaparsınız? Tekrar geri kalkarsınız, herkes tekrar geri kalkmayı bilir çünkü yürümeye başlarsam... bir yere gidemem.
"Ancak hayatta bazı zamanlar vardır, düştüğünüzde, tekrar geri kalkacak gücünüz yokmuş gibi hissedersiniz. Umudunuz var mı sizce? Çünkü size söylüyorum; ben yere düşmüşüm, yüzüstü, kollarım ve bacaklarım yok. Benim tekrardan kalkmam imkansız olmalı ancak değil.
"Görüyorsunuz ya; tekrardan kalkmak için yüz kere deneyebilirim. Yüz kere başarısız olursam, yüz kere başarısız olup vazgeçersem sizce hiç ayağa kalkabilir miyim? Hayır.
"Ancak başarısız olup tekrar denersem, ve tekrar ve tekrar... Yalnızca bilmenizi istiyorum; herşeyin sonu değil. Önemli olan nasıl bitireceğiniz. Güçlü mü bitireceksiniz? O zaman tekrar kalkmak için gereken gücü bulacaksınız. Aynen böyle." _________________ At which speed must I live to be able to see you again...?
Higurashi & Umineko Türkçe Altyazıları - Furude Project
En son Skullchukka tarafından Pts Nis 06, 2009 11:19 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
 |
doris Forum Hayvanı

|
Tarih: Pts Nis 06, 2009 12:13 am Mesaj konusu: |
|
süper bir şey bu. adama bir yandan üzülürken bir yandan da saygı duyuyorsun çünkü bizim ne kadar doyumsuz, memnuniyetsiz, aciz varlıklar olduğumuzu hatırlatıyor bize. ayakta alkışlamak lazım. _________________ ex lanetli_peri |
|
Başa dön |
|
 |
dawnofthedead Dead Soul

|
Tarih: Pts Nis 06, 2009 5:10 am Mesaj konusu: |
|
konfrerans sırasında çocuklara söylediği şeylerin bir kısmını aşağıda yazdım...Mutlaka dinleyin hayata bağlanmanızı sağlayacak...
Ben 100 kere tekrar ayağa kalkmayı denesem ve100′ünde de başarısızlığa uğrasam, tekrar ayağa kalkabilme konusunda tüm umutlarımı yitirmeye hakkım veya şansım var mı?
Yani artık sizce 101. Seferi hiç denemeyi dahi düşünmemeli miyim? Maalesef benim öyle bir şansım yok; yaşamımı devam ettirebilmek için ne yapıp edip tekrar ayağa dikilmek zorundayım !
Ne yapıp edip kendime ayağa kalkmak için bir destek noktası hayal etmek bunu yapmak zorundayım… İşte şimdi yapacağım gibi…
(Videoyu ekleyen arkadaştan alıntı. )
Ne denilebilirki... Helal olsun gerçekten helal olsun. Engelli olan o değil; Bizleriz... _________________ belki de en güzeli böyle... |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Nis 06, 2009 11:15 am Mesaj konusu: |
|
Tam çevirisi;
"Ancak cidden, günün birinde bir ara düşebilirsiniz, böyle. O zaman düştüğünüzde ne yaparsınız? Tekrar geri kalkarsınız, herkes tekrar geri kalkmayı bilir çünkü yürümeye başlarsam... bir yere gidemem.
"Ancak hayatta bazı zamanlar vardır, düştüğünüzde, tekrar geri kalkacak gücünüz yokmuş gibi hissedersiniz. Umudunuz var mı sizce? Çünkü size söylüyorum; ben yere düşmüşüm, yüzüstü, kollarım ve bacaklarım yok. Benim tekrardan kalkmam imkansız olmalı ancak değil.
"Görüyorsunuz ya; tekrardan kalkmak için yüz kere deneyebilirim. Yüz kere başarısız olursam, yüz kere başarısız olup vazgeçersem sizce hiç ayağa kalkabilir miyim? Hayır.
"Ancak başarısız olup tekrar denersem, ve tekrar ve tekrar... Yalnızca bilmenizi istiyorum; herşeyin sonu değil. Önemli olan nasıl bitireceğiniz. Güçlü mü bitireceksiniz? O zaman tekrar kalkmak için gereken gücü bulacaksınız. Aynen böyle." _________________ At which speed must I live to be able to see you again...?
Higurashi & Umineko Türkçe Altyazıları - Furude Project |
|
Başa dön |
|
 |
deephuman

|
Tarih: Pts Nis 06, 2009 11:32 am Mesaj konusu: |
|
Fena koydu. _________________ Biz de öldük, ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. Teşekkürler dünya.. |
|
Başa dön |
|
 |

|
|
Başa dön |
|
 |
|