Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Analtomy Veled-i METAL

Kayıt: Mar 07, 2005 Mesajlar: 168 Nerden: Istanbul / Türkiye
|
Tarih: Pts Mar 07, 2005 5:31 pm Mesaj konusu: Decimation - Yeni Albüm Çıktı! |
|
Decimation 1999 yılında Ankara’da kuruldu. 2004 yılında Helpless Souls demolarını yayınladılar ve yurtiçi ve yurtdışı pekçok fanzin ve webzineden çok olumlu eleştiriler aldılar. 2006 sonbaharında ilk albümleri Entering The Celestial Ruins'i kaydetmek için Erkan Tatoğlu (Suicide)’nun Midasın Kulaklığı Stüdyoları’na girdiler. Decimation grind bölümleride içeren orta tempolu Brutal Amerikan Death Metali tarzında müzik yapıyor. Entering The Celestial Ruins Haziran 2007’ de yayınlandı. Gruba, 2007 sonbaharında Goremaster dahil oldu ve yeni albüm çalışmalarına başlayan grup,
yeni şarkısını www.myspace.com/decimationtur sayfasında yayınladı.
Grubun kadrosu:
Volkan CEYHAN - Vokal
Goremaster - Davul
Emre ÜREN - Gitar
Erkin ÖZTÜRK - Gitar
Mert TARTAÇ - Bas Gitar
Yönetim Edit:KopuK
--------------------------------------------------------
Aşmış bi grup. Tamam belki çok klişe us brutal death metal, ama bu tarzı cidden mükemmel hatasız bi şekilde yapmışlar. şu an ülkedeki en iyi 3 death metal grubundan biri bence. Çok iyi yerlere gelcek bence. Yurtdışından bi şirketle anlaşmalarına kesin gözüyle bakıyorum. Zaten sırf bunun için herşeyi us death metal standardına uydurmuşlar (logo, kapak, grup tişörtlü grup fotorafı, thanx list vs). decimation gibi müzik yapan binlerce grup olmasına karşın hepsi bir yerlere gelebiliyorlar çünkü death metal piyasası son senelerde inanılmaz büyüdü. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
 |
koskos Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Cmt Mar 12, 2005 2:02 pm Mesaj konusu: Ankara'lı death grind |
|
Analtomy demiş ki: |
Aşmış bi grup. Tamam belki çok klişe us brutal death metal, ama bu tarzı cidden mükemmel hatasız bi şekilde yapmışlar. şu an ülkedeki en iyi 3 death metal grubundan biri bence. Çok iyi yerlere gelcek bence. Yurtdışından bi şirketle anlaşmalarına kesin gözüyle bakıyorum. Zaten sırf bunun için herşeyi us death metal standardına uydurmuşlar (logo, kapak, grup tişörtlü grup fotorafı, thanx list vs). decimation gibi müzik yapan binlerce grup olmasına karşın hepsi bir yerlere gelebiliyorlar çünkü death metal piyasası son senelerde inanılmaz büyüdü. |
Abi uzun süredir girmiyodum bu foruma ve girer girmez yerli gruplar olayina girdim ve burda senin mesajını gördüm. Sana grup adına çok teşekkür etmek istiyorum en başından beri arkamızdaydın! Eywallah abi desteğe devam. Eğer bişeyler yapmaya çalışıyosak death metal adına sen ve senin gibiler içindir!
Bu arada diğer mesajlarda grind göremediğini berlirten eleman! Umarım okursun... Bul abi bana davulcu sana grindin kıralını yapalım! Eğer 5 yıldır (kurulduğundan beri) bu grup davulcu sorunu çekiyorsa bu bizle ilgili 1 problem değildir.! Bu, TÜRKİYE'DE GRIND DAVULCUSUNUN OLMAMASI 'ndan kaynaklıdır! Evet 2 tane var benim bildiğim biri goremaster Cem Devrim abi diğeri de bizim de eski davulcumuz olan Kaya (despised / nettlethrone). tabi bizi beğenmemiş olmanıza diyeceğim yok dediğiniz gibi zaten tarzla ne kadar ilgili olduğunuz malum... Umarım bir albüm yapabilir ve sizi utandırırız...
Görüşmek üzere |
|
Başa dön |
|
 |
Alpha Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Pzr Mar 13, 2005 1:48 am Mesaj konusu: |
|
bi de bizim alper abiyi dinlemek lazım davulcu diince listeye onu da koymalısın ... awake alper abiyi |
|
Başa dön |
|
 |
kurbaga Zehir Hafiye

Kayıt: Oct 25, 2004 Mesajlar: 201 Nerden: eskiþehir - izmit
|
Tarih: Pzr Mar 13, 2005 9:10 am Mesaj konusu: |
|
nettlethrone dinlemenizi tavsiye ederim...
kayıt daha iyi olsa daha sağlıklı bir yorum yapılabilirdi ama türkiyede gerçekten çok zor.... |
|
Başa dön |
|
 |
Decimation Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Pts Mar 14, 2005 1:32 pm Mesaj konusu: |
|
Decimation / mustafa
slm
foruma erkinin tavsiyesiyle girdim öncelikle
bizi tanıtmaya çalışan arkadaşa teşekkür ediyorum
analtomy nick li arkadaşa da teşekkür ederim
grubun geleceğe yönelik planlarını çok iyi çözmüşsün
aşmış falan demişsin abi eyvallah ama biz daha yolun başındayız
bu tarzla çok ilgili olduğun kesin bizim gibi
aynı kafadan insanları bulmak çok zor umarım
bir gün tanışma fırsatı buluruz
müziğimizle ilgili her türlü eleştiriye açığız
ancak "kendilerini death-grind olarak tanımlamışlar
ben grind falan göremedim" diyen arkadaşlara şunu söylemek
istiyorum bırakında uğraştığımız müziğin ne olduğunu bilelim
dikkatli dinlenirse sanırım daha iyi anlaşılır diğer parçaları da
dinlemenizi tavsiye ediyorum
ben tarzın death-grind oldugunun arkasındayım
tabi bu en genel tanımlama
iyi - kötü yapacağınız her türlü eleştirinin
grubun gelişiminde önemli bir katkısı olacaktır
şimdiden destek veren herkese çok teşekkürler _________________ www.decimationtr.cjb.net |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Mar 14, 2005 11:56 pm Mesaj konusu: |
|
hayır değilim umarım buluruz
En son Decimation tarafından Çrş Mar 16, 2005 7:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Mar 15, 2005 6:55 pm Mesaj konusu: Decimation |
|
Hayır abi değil... Öz be öz Decimation Mustafa o...!!! :lol:
Başarılar dileyen herkese tekrar teşekkürler...
En son Decimation tarafından Pts Mar 21, 2005 4:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
Analtomy Veled-i METAL

Kayıt: Mar 07, 2005 Mesajlar: 168 Nerden: Istanbul / Türkiye
|
Tarih: Çrş Mar 16, 2005 4:01 pm Mesaj konusu: Re: Ankara'lı death grind |
|
koskos demiş ki: |
Abi uzun süredir girmiyodum bu foruma ve girer girmez yerli gruplar olayina girdim ve burda senin mesajını gördüm. Sana grup adına çok teşekkür etmek istiyorum en başından beri arkamızdaydın! Eywallah abi desteğe devam. Eğer bişeyler yapmaya çalışıyosak death metal adına sen ve senin gibiler içindir!
Bu arada diğer mesajlarda grind göremediğini berlirten eleman! Umarım okursun... Bul abi bana davulcu sana grindin kıralını yapalım! Eğer 5 yıldır (kurulduğundan beri) bu grup davulcu sorunu çekiyorsa bu bizle ilgili 1 problem değildir.! Bu, TÜRKİYE'DE GRIND DAVULCUSUNUN OLMAMASI 'ndan kaynaklıdır! Evet 2 tane var benim bildiğim biri goremaster Cem Devrim abi diğeri de bizim de eski davulcumuz olan Kaya (despised / nettlethrone). tabi bizi beğenmemiş olmanıza diyeceğim yok dediğiniz gibi zaten tarzla ne kadar ilgili olduğunuz malum... Umarım bir albüm yapabilir ve sizi utandırırız...
Görüşmek üzere |
sonuna kadar abi!
bu arada decimation demosunda tonla blast beat var, hep up tempo. us style brutal death / grind'ın hakkını veriyo bence. |
|
Başa dön |
|
 |
koskos Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Prş Mar 17, 2005 10:50 am Mesaj konusu: Re: Ankara'lı death grind |
|
bu arada decimation demosunda tonla blast beat var, hep up tempo. us style brutal death / grind'ın hakkını veriyo bence. |
this is T.R. style ...!!!  |
|
Başa dön |
|
 |
kopil Forum Hayvanı

|
Tarih: Cum Mar 18, 2005 6:14 pm Mesaj konusu: |
|
bu demo yu dinledim helal olsun diyorum. Başarılar diğer parçaları falan bulabileceğimiz yer yokmu sadece bumu _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
koskos Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Cmt Mar 19, 2005 4:51 pm Mesaj konusu: Decimation |
|
Demoyu dinledin ve diğer şarkıları arıyosun ha... Abi öyleyse alsan daha iyi olmaz mı....!!!?  |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Mar 21, 2005 4:29 pm Mesaj konusu: |
|
eğer siteye girebilirseniz
bizimle ilgili her türlü bilgiye ulasabilirsiniz
demonun satış yerleri de sitede mevcut
veya mail adreslerimizden bize bildirirseniz
yardımcı oluruz
benim adresim:
[email protected]
kopil e tesekkürler _________________ www.decimationtr.cjb.net |
|
Başa dön |
|
 |
kopil Forum Hayvanı

|
Tarih: Pts Mar 21, 2005 7:27 pm Mesaj konusu: |
|
abi anladımda ist te varmı bu demo yani ? _________________
 |
|
Başa dön |
|
 |
koskos Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Çrş Mar 23, 2005 9:47 am Mesaj konusu: |
|
Hayır abi şu an yok. |
|
Başa dön |
|
 |
cadaver_molestation Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Cmt Nis 30, 2005 8:04 pm Mesaj konusu: |
|
abi ilginç bi konu olmuş valla bizim elemanlarla chat havasında geçmiş (mustafayla erkin) çok güldüm
ayrıca başta analtomy olmak üzere bize destek veren herkese çok teşekkürler her zaman da söylediim gibi hakaret noktasına ulaşmayan her eleştiri yapıcı olcaktır baştaki arkadaşların da art niyetli olduklarını sanmıyorum ama erkinin (koskos) dedii kesinlikle dooru ii bi death/grind davulcusuyla herkesi tatmin edebilecek bi çalışma ortaya koyabiliriz umarım istediimz elemanı buluruz ve bu yazdıklarım lafta kalmaz .
tekrar teşekkürler!!! ~ Stay Brutal ~ _________________ Incomprehensible Brutality |
|
Başa dön |
|
 |
spinyivy Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Pts May 02, 2005 12:26 am Mesaj konusu: |
|
Godhate' in sitesinde linki yer alıyordu bu grubun |
|
Başa dön |
|
 |
kurtlubeyin 7/24CİNNET

|
Tarih: Prş May 12, 2005 9:41 pm Mesaj konusu: |
|
dinledik ... saglam iyi iş çocuklar _________________ At War With Grindcore !
Gagana/Shıt: Hyper Sıck Vıolent Gore/Noıse Project By:Kurtlubeyın
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/
Forever fuckıng underground!
Antı-Homoseksual sound .. |
|
Başa dön |
|
 |
gorecult Sebil-i Sübyan

|
Tarih: Prş Arl 15, 2005 3:59 pm Mesaj konusu: |
|
grupla ilgili aylardır hiçbişe yazılmamış ve bu biraz acayip bi durum,aslında birazda grubun konserlerde falan pek boy GÖSTEREMEMESİ ile ilgili bi durum,neyse...
bu müzik bu ülkeye 3-4beden büyük geliyor bu bi gerçek...1.si sırf bu sebepten bu grubu azmi için alkışlamak gerek,bu birazda müslüman mahellesinde salyangoz satmaya benziyo grınd göremedim diyen arkadaşlara da biraz daha kulaklarını açmalarını şiddetle tavsiye ediyorum...
açıkca söliyim,grubun yaklaşık 1 yıl önce çıkardığı demo şu sitede bulunan en azından death metal die bulunan bi çok grubu yıkar geçer kanımca...bence takip edilmeli ve organizasyon işlerine bakan şahsiyetlerin DECİMATİON u iskalamamalarını öneririm |
|
Başa dön |
|
 |
gorecult Sebil-i Sübyan

|
Tarih: Prş Arl 15, 2005 4:02 pm Mesaj konusu: |
|
bu arada topic in başında ne die"ankaradan bi death-grınd grubu"yazıyo ki kardeşim,grubun adını yazsanıza!!! |
|
Başa dön |
|
 |
robertpaulson Space Monkey

|
Tarih: Cum Arl 16, 2005 12:25 am Mesaj konusu: |
|
Vlla ben çok sedm dedikleri turu yapıyorlar vallakimse bok atmsın ben sevdm sevmeyen arkadaş artık daha ne bekliyorsa anlamadım..Gayet guzelk bir sound kayıt kalitesi guzel şarkılar guzel ve komplike ....Yolun başında bir grup için çok ii bende hatta yabancı grup zannederdm ben açıkçası bilmesem...Helal olsun site de kral olmuş...Aşağılamaya çalışanlara kualk tıkayın ii yıoldasınız beyler bence...Ayrıca davulcunuz fenadeğil bence blast beatleri geçişleri fena değil dert etmeyin...
Ayrıca grup elemnlarından birinin avatarında originin album kapak resmini gorduum için onları daha bir sevesim geldi...
Valla bir grind death sever olarak beenimi topladınız takip ediyor olacam umarım aynı sahneyi paylaşırz... |
|
Başa dön |
|
 |
|