Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
elektromania Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Pzr Şub 18, 2007 5:26 pm Mesaj konusu: ZOOM 707 II hakkında bir soru |
|
arkadaslar zoom 707 ıı ıyle buyuk amfılerde evdekı 15 watt lık amfıden aldıgım kadar ıyı ses alamıyorum ne yapmam lazım acaba ? |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Google ve Sponsor Baglantilari Mesaj konusu: Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz ! |
: # |
|
|
|
Başa dön |
|
 |
kugu_golu_pogosu Opeth FAN

Kayıt: Aug 18, 2006 Mesajlar: 367 Nerden: kocaeli / Sakarya
|
Tarih: Pzr Şub 18, 2007 5:43 pm Mesaj konusu: |
|
sesi açman lazım  _________________ ŞEREFSİZLERE, RUH HASTALARINA, KALLEŞLERE, ADİLERE, RUHSUZLARA, İKİ YÜZLÜLERE, KARAKTERSİZLERE, KORKAKLARA, YALANCILARA RAĞMEN, DURMADAN, YILMADAN.. `METAL` |
|
Başa dön |
|
 |
elektromania Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Pzr Şub 18, 2007 5:55 pm Mesaj konusu: |
|
ıyı ses derken ıyı ton yanı
ozellıklede dıstortıon tonlarda buyuk amfılerde sorun yasıyorum nasıl bı ayarlama yapabılırım |
|
Başa dön |
|
 |
kugu_golu_pogosu Opeth FAN

Kayıt: Aug 18, 2006 Mesajlar: 367 Nerden: kocaeli / Sakarya
|
Tarih: Çrş Nis 09, 2008 3:35 am Mesaj konusu: |
|
anfini değiştirmen lazım  _________________ ŞEREFSİZLERE, RUH HASTALARINA, KALLEŞLERE, ADİLERE, RUHSUZLARA, İKİ YÜZLÜLERE, KARAKTERSİZLERE, KORKAKLARA, YALANCILARA RAĞMEN, DURMADAN, YILMADAN.. `METAL` |
|
Başa dön |
|
 |
darkgoth Geçerken Uğrayan

|
Tarih: Prş Nis 24, 2008 3:02 pm Mesaj konusu: |
|
eski üretim oldugundan ve ses sampler lari eski ve düşük oldugundan sesi iyi alamazsin digital olmasi ve frekans araliklari düsük oldugundan küçük anfide alacagin güzel delay yada distortion efekti büyük anfide tam ayarladigim sanise ve geri dönüs zamaninda olmayacaktir sana tavsiyem en düşük ZOOM G2 alman en azindan analog kadar olmasada iyi tonlar alacaksindir,ha birde unutmu anfilerin ses çıkıyşlari farkli olur o yüzden anfi similasyonlari g2 de var kullanabilirsen tonlari yakalarsin _________________ Folk-Viking-battle-Celtic-Black metal fun |
|
Başa dön |
|
 |
|